Homepage  / Vedete româneşti

CRBL, noi declarații despre divorțul de Elena. Motivul pentru care și-au spus adio: „Nu facem parte din șablonul ăsta!”

CRBL, noi declarații despre divorțul de Elena. Motivul pentru care și-au spus adio: „Nu facem parte din șablonul ăsta!”
11

de Cristina Țapu,

CRBL și Elena și-au luat fanii prin surprindere atunci când au anunțat că au decis să pornească pe drumuri separate și să pună capăt unei relații care dura de mai bine de 15 ani. Artistul a ezitat să vorbească public despre motivele care au condus la despărțire, însă a ținut să facă o serie de precizări pentru a pune capăt zvonurilor nefondate.

CRBL, noi declarații despre divorțul de Elena

CRBL a fost invitat recent la emisiunea lui Cătălin Măruță, iar subiectul divorțului dintre el și Elena a fost adus în discuție. Artistul a ținut să menționeze că divorțul dintre ei a fost concluzia naturală a mai multor discuții, fără rezultate, pe care le-au purtat de-a lungul timpului.

În plus, artistul a dezmințit că infidelitatea sau agresivitatea ar fi fost cauze ale separării, așa cum se întâmplă în cazul multor cupluri. În final, el a transmis fanilor să nu dea crezare tuturor speculațiilor care circulă în mediul online.

elena si crblIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.

Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată. 

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a declarat CRBL.

CRBL locuiește în Pantelimon, în timp ce Elena s-a mutat cu Alessia într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Capitalei. Fosta soția a artistului a hotărât să locuiască în zona de nord pentru că aici ar avea majoritatea proiectelor de care se ocupă.  

CRBL este un tată foarte implicat în viața fiicei sale după divorț

Deși s-au despărțit, CRBL și Elena continuă să comunice și să aibă o relație civilizată de dragul fiicei lor.  În plus, Alessia merge în continuare la International School of Bucharest, iar taxa anuală este de 15.000 de euro, sumă pe care artistul s-a angajat să o plătească. 

CRBL este extrem de mândru de fiica sa, care, la doar 14 ani, iubește dansul și muzica și este implicată în tot felul de activități. Alessia și CRBL discută despre tot când se întâlnesc, iar artistul recunoaște că întotdeauna a încercat să o susțină pe fiica sa și să îi ofere o anumită libertate. Cu toate acestea, există anumite reguli de la care nu se abate vreodată.

„Suntem foarte apropiați, avem un numitor comun, dansul și muzica. Povestim foarte mult despre muzică, suntem foarte apropiați, suntem parteneri de joacă, de discuții, mă pun la curent cu lumea ei, iar eu încerc să echilibrez din lumea mea, e foarte interesant, suntem foarte apropiați, încercăm să povestim despre tot ce e nou, cool. Sunt un tată permisiv în limita bunului simț, educației. Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă.”, a declarat CRBL, conform Spynews.ro.

Sursă foto: Instagram CRBL – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton