Homepage  / Vedete româneşti

CRBL, motivul pentru care exclude posibilitatea unei vacanțe cu fosta soție. „Vreau să plec, vreau să fug”

CRBL, motivul pentru care exclude posibilitatea unei vacanțe cu fosta soție. „Vreau să plec, vreau să fug”
14

de Roxana Mirea,

CRBL și Elena și-au luat fanii prin surprindere atunci când au anunțat că pun capăt căsniciei lor, după 16 ani de zile. Totuși, ei continuă să aibă o relație de prietenie de dragul fiicei lor. Recent, artistul a spus ce planuri are pentru această vară, dar a explicat și de ce iese din discuție o vacanță împreună cu fosta lui soție și fiica lor. 

CRBL nu vrea să fie însoțit în vacanță de fosta soție 

CRBL și Elena Viscu s-au despărțit după 16 ani de căsnicie. Acum, artistul se concentrează pe cariera lui, dar și pe fiica sa, Alessia. În această vară, CRBL vrea să plece și într-o vacanță, însă nu știe daca va merge singur sau însoțit.  

Nu știu ce am să fac și cum am să fac, dacă plec singur sau însoțit, cert este că vreau să plec, vreau să fug. Este evident că deja îmi fac planurile cu Alessia să vedem unde mergem, ce facem vara asta, pe unde mergem să ne bălăcim. Dar nu știu, pentru că timpul nu mă lasă să am atât de multe oportunități, atât de multe variante. Așa că o să mă duc nu știu când și nu știu unde, dar sper să reușesc să merg”, a declarat CRBL, conform Click.ro. 

Totuși, artistul exclude posibilitatea de a merge în vacanță și cu soția lui.

„Nu cred că putem să facem treaba asta, pentru că înseamnă că ne întoarcem de unde am plecat”, a mai spus artistul. 

CRBL și Elena, primul cuplu eliminat de la „Power Couple România”  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

CRBL, noi declarații despre divorțul de Elena 

CRBL a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, iar subiectul divorțului dintre el și Elena a fost adus în discuție. Artistul a ținut să menționeze că divorțul dintre ei a fost concluzia naturală a mai multor discuții, fără rezultate, pe care le-au purtat de-a lungul timpului. În plus, artistul a dezmințit că infidelitatea sau agresivitatea ar fi fost cauze ale separării. 

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă. 

Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas. 

Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată.  

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a declarat CRBL. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton