Homepage  / Vedete româneşti

CRBL își face prima intervenție estetică la 46 de ani. Ce i-a cerut medicului. „Odată cu trecerea timpului se agravează”

CRBL își face prima intervenție estetică la 46 de ani. Ce i-a cerut medicului. „Odată cu trecerea timpului se agravează”
11

de Cristina Țapu,

CRBL, în vârstă de 46 de ani, și-a făcut curaj și intenționează să pășească, pentru prima dată, în cabinetul medicului estetician pentru a fi supus unei proceduri de înfrumusețare. Iată ce intervenție dorește CRBL!

CRBL ajunge în cabinetul medicului estetician

CRBL și soția sa au divorțat în primăvara acestui an, iar artistul iubește din nou, cea care l-a cucerit iremediabil fiind o domnișoară cu peste două decenii mai tânără decât el. Acum, solistul se pregătește să pășească în cabinetul medicului estetician pentru a suferi o intervenție.

Blefaroplastia este o intervenție estetică la care tot mai multe persoane apelează pentru a-și îmbunătăți aspectul și a arăta mai tinere. Prin această procedură, excesul de piele din jurul ochilor este îndepărtat. La această procedură va apela și CRBL, așa cum a mărturisit fanilor de pe Instagram.

CRBL 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Până nu demult, am făcut parte din categoria bărbaților care consideră că nu trebuie să facem intervenții chirurgicale estetice, pentru că bărbatul este bărbat. Am realizat că nu este deloc așa. Zilele trecute am fost la un control, în urma căruia am hotărât să fac pasul. Am o moștenire de la tatăl meu la ochi, care mă deranjează vizual-estetic. Și se pare că, odată cu trecerea timpului, se agravează, după cum se poate observa. Abia aștept operația și, evident, rezultatul”, a scris artistul pe pagina personală de Instagram.

CRBL și Elena au decis să meargă pe drumuri separate după 16 ani de căsătorie. Decizia a fost luată de comun acord, iar artistul evită să vorbească despre motivele concrete care au cauzat ruptura. Deși au trecut doar câteva luni de la divorț, artistul iubește din nou, iar cea care l-ar fi cucerit este o tânără originară din Republica Moldova pe nume Olga Guțanu, în vârstă de 23 de ani. Olga este de profesie fotomodel și a ajuns până în finala unui concurs de Miss în anul 2022.

CRBL, replică dură pentru cei care-i critică relația pe care o are cu noua iubită

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a fost întrebat despre legătura pe care o are cu Olga. Artistul a oferit un răspuns clar celor care-l critică pentru faptul că are o relație de iubire cu o femeie mult mai tânără decât el. CRBL susține că deși are el are 46 de ani, aceasta reprezintă doar vârsta din buletin, nu reflectă spiritul său tânăr și plin de energie. Cât despre critici, el le-a oferit tuturor un sfat: acela de a se concentra mai mult asupra propriilor vieți și de a-și petrece mai puțină vreme judecând alegerile celor din jur.

CRBL si Elena participă la Power Couple România, de la Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

CRBL locuiește în Pantelimon, în timp ce Elena s-a mutat cu fiica lor, Alessia într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Capitalei. Fosta soția a artistului a hotărât să locuiască în zona de nord pentru că aici ar avea majoritatea proiectelor de care se ocupă.  

Deși s-au despărțit, CRBL și Elena continuă să comunice și să aibă o relație civilizată de dragul fiicei lor.  Alessia merge în continuare la International School of Bucharest a cărei taxa anuală este de 15.000 de euro, sumă pe care artistul s-a angajat să o plătească. 

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton