; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CRBL

CRBL, greu de impresionat în noul sezon „România dansează”

28 January 2014

CRBLDupă ce a străbătut ţara în lung şi în lat în căutarea viitorilor concurenţi, caravana „România Dansează' a adus zilele acestea la Bucureşti românii care știu să facă show, adoră să danseze și visează să fie văzuți de o țară întreagă pentru a-şi da concursul în faţa juriului.

Nici anul trecut juraţii nu au fost prea îngăduitori, astfel că în acest sezon, care va începe în această primăvară la Antena 1, Monica, CRBL şi Connect-R au aşteptări mari.

„Dacă anul trecut a fost greu să mă impresioneze, ei bine, anul ăsta voi fi şi mai greu de impresionat pentru că îmi doresc cu adevărat să câştige cei mai buni dansatori. Competiţia e una foarte grea, sunt convins că or să revină şi foarte multe trupe de anul trecut sau că vor forma unele noi, din oameni care au participat anul trecut, pentru că România dansează oricum!', a mărtusirit CRBL.

Tot el a precizat şi faptul că îşi doreşte mai mult de la ei: „Aş vrea, dacă revine cineva, să văd cu adevărat că a evoluat. Un an înseamnă multă muncă, dacă îţi doreşti cu adevărat!.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare