Homepage  / Vedete româneşti

CRBL, noi detalii despre relația cu fotomodelul Olga Guțanu. Cea care l-a cucerit după divorț este cu 23 de ani mai tânără decât el

CRBL, noi detalii despre relația cu fotomodelul Olga Guțanu. Cea care l-a cucerit după divorț este cu 23 de ani mai tânără decât el
12

de Cristina Țapu,

CRBL, în vârstă de 46 de ani, este un bărbat liber după divorțul de Elena, alături de care a format un cuplu timp de mai bine de 16 ani. Artistul are o nouă iubită, cu 23 de ani mai mică decât el, însă acest lucru nu pare să stea în calea fericirii sale. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a oferit detalii despre iubita sa și relația pe care o are cu tânăra care l-a cucerit.

CRBL, detalii despre relația sa cu Olga Guțanu

CRBL și Elena au decis să meargă pe drumuri separate după 16 ani de căsătorie. Decizia a fost luată de comun acord, iar artistul evită să vorbească despre motivele concrete care au cauzat ruptura. Deși au trecut doar câteva luni de la divorț, artistul iubește din nou, iar cea care l-ar fi cucerit este o tânără originară din Republica Moldova pe nume Olga Guțanu, în vârstă de 23 de ani. Olga este de profesie fotomodel și a ajung până în finala unui concurs de Miss în anul 2022.

CRBL și Elena, primul cuplu eliminat de la „Power Couple România”  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a fost întrebat despre legătura pe care o are cu Olga. Artistul a oferit un răspuns clar celor care-l critică pentru faptul că are o relație de iubire cu o femeie mult mai tânără decât el. CRBL susține că deși are el are 46 de ani, aceasta reprezintă doar vârsta din buletin, nu reflectă spiritul său tânăr și plin de energie. Cât despre critici, el le-a oferit tuturor un sfat: acela de a se concentra mai mult asupra propriilor vieți și de a-și petrece mai puțină vreme judecând alegerile celor din jur.

„Am 46, dar asta scrie în buletin, mie oglinda nu îmi spune asta. Nu am nicio legătură cu această cifră. Eu sunt mai cu experiență așa! Să tot fie! Sunt! Ce contează? Nu contează cifra!

olga 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Oamenii tot cataloghează diferența asta de vârstă și am tot citit comentarii în care…Ce nu înțeleg eu este că există o limită cu care lumea e de acord. Diferența de vârstă să fie de 5 ani sau 7 ani și dacă ai trecut peste nu e bine, e rău. Nu înțeleg cine a pus asta, cum? Fanii știu tot, și ce am greșit și ce n-am greșit, e ceva rău de tot acolo. Dar e amuzant când văd cum alții își trăiesc viața lor prin intermediul vieții mele cumva. Trăiți-vă viața voastră fiecare”, a declarat CRBL, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

CRBL și Elena s-au despărțit după 16 ani de mariaj

CRBL și Elena s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile emisiunii „Dansez pentru tine”. CRBL era concurent, iar Elena ocupa rolul de coregrafă. Cel care a făcut primul pas în relație a fost artistul, după cum el însuși povestea în cadrul testimonialelor de la Power Couple România.

Din nefericire, căsătoria cu Elena este cel de-al doilea mariaj al lui CRBL care ajunge la final. Înainte de a se căsători cu Elena în anul 2008, CRBL a fost îndrăgostit până peste cap de o altă femeie pe nume Andreea. CRBL și Andreea s-au întâlnit în orașul lor natal, Pitești, și au decis să se căsătorească la o vârstă fragedă, dar au ales să divorțeze după șapte ani. 

CRBL locuiește în Pantelimon, în timp ce Elena s-a mutat cu fiica lor, Alessia într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Capitalei. Fosta soția a artistului a hotărât să locuiască în zona de nord pentru că aici ar avea majoritatea proiectelor de care se ocupă.  

Deși s-au despărțit, CRBL și Elena continuă să comunice și să aibă o relație civilizată de dragul fiicei lor.  Alessia merge în continuare la International School of Bucharest a cărei taxa anuală este de 15.000 de euro, sumă pe care artistul s-a angajat să o plătească. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton