Homepage  / Vedete româneşti

CRBL a spus ce carieră își dorește fiica lui să urmeze. „Vrea să facă asta cu toată ființa ei”

CRBL a spus ce carieră își dorește fiica lui să urmeze. „Vrea să facă asta cu toată ființa ei”
14

de Roxana Mirea,

Deși au decis să se despartă, CRBL și Elena își concentrează atenția asupra fiicei lor, Alessia, în vârstă de 14 ani. Recent, artistul a dezvăluit ce carieră își dorește fiica lui să urmeze. Chiar dacă divorțează, CRBL și Elena vor fi mereu alături de Alessia.  

Ce își dorește fiica lui CRBL să devină 

CRBL și soția lui, Elena, au anunțat că divorțează după 16 ani de căsnicie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi au participat recent la „Power Couple România”, unde păreau că se iubesc foarte mult și nu dădeau semne că ar exista probleme în cuplul lor. Chiar dacă s-au decis să meargă pe drumuri separate, CRBL și Elena își concentrează atenția asupra fiicei lor, Alessia. La aproape 14 ani, fata vrea că calce pe urmele tatălui ei și să se implice în domeniul muzical. CRBL și-ar dori să fie manager pentru copilul său. 

„Alessia este bine, cu școala! Ne pregătim ca în vară să ne luăm buletinul! Trec anii și trec frumos, pe de o parte! Pe de altă parte, nu știu când au trecut atât de repede! Eu o știu mai mică, prin parc, când ne jucam frumos! Se pregătește să se apropie de muzică! 

Îi place foarte mult și s-a decis, vrea să facă asta cu toată ființa ei, dans și muzică! Eu sunt aici să o ajut cel puțin ca manager! La un moment dat trebuie să aibă cineva grijă de ea! O să trebuiască să fiu și managerul ei! Și Elena, evident! Trebuie să fim acolo, în spate! Doar că o să vedem! Școală mai întâi și apoi pasiunile! Așa m-a învățat și pe mine mama!” a spus CRBL, potrivit ego.ro. 

crbl-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

CRBL, despre fiica lui, Alessia 

CRBL a punctat că este posibil să existe o presiune în plus pentru Alessia, având în vedete cariera lui muzicală. Este posibil ca adolescenta să se confrunte cu presiunea din partea fanilor, dar CRBL este convins că fiica lui va face față. 

„Ea este OK cu asta! (n.r. să apară în fața publicului) Este perfecționistă, dacă nu îi iese cum trebuie parcă nu vrea să apară că nu este bine, ce zice lumea? Încă este micuță și trece prin etapele acestea. Dar o punem pe scenă și gata! O să fie la un moment dat niște hop-uri atât din partea oamenilor binevoitori, cât și din partea celor răuvoitori! 

Aștept să văd cum o să administreze ea treaba aceasta. Este matură, inteligentă, îi merge mintea! Seamănă cu tatăl ei din multe puncte de vedere. Este frumoasă ca mama ei, nu am ce zice! Cred că o să se descurce. Dacă nu o să se descurce o să își ia lecțiile și o să învețe!” a mai spus CRBL.  

CRBL și Elena s-au despărțit 

CRBL a anunțat, prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Instagram, că el și soția sa, Elena au luat decizia de a se despărți. 

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. 

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. 

Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a fost mesajul pe care CRBL l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton