; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cranston a învăţat să prepare metadonă la filmări

14 October 2010

Bryan Cranston, protagonistul din Breaking Bad: Pe căi greşite' difuzat de Pro Cinema în fiecare duminică, după filmul de la ora 22.30, poate spune că filmările pentru acest serial au fost foarte instructive: a învăţat şi lucruri  practice', cum ar fi fabricarea metadonei.

Actorul, care interpretează rolul unui profesor de chimie convertit' în lider interlop, traficant de droguri, a mărturisit că a trebuit să se documenteze pentru rol şi să înveţe şi ceva chimie: Nu am mai făcut nici un curs de chimie din liceu, aşa că am stat pe lângă un profesor universitar de chimie timp de câteva zile şi m-am familiarizat cu această lume, care este într-adevăr fascinantă', spune Cranston.

Întrebat la o conferinţă de presă dacă reţetele chimice sunt reale sau sunt omise anumite ingrediente pentru ca telespectatorii să nu încerce să intre în pielea personajului' şi să prepare ei înşişi acasă reţeta', Bryan Cranson răspunde: Sunt chiar reale. Am avut pe platouri consultanţi chimişti de la Directia Antidrog, care ne-au învăţat cum să facem. Ne spuneau: Dacă  chiar ar fi să facem asta, am pune substanţa asta aici, am scoate asta etc …'

Am învăţat să facem lucrurile cât mai aproape de realitate, iar tot ceea ce personajul meu predă în sala de clasă este adevărat. Primim comentarii şi sugestii de la chimişti, pacienţi diagnosticaţi cu cancer, foşti dependenţi de droguri. Chiar am avut un consultant pe platouri, un fost dependent, care nu mai consumase droguri de 18 ani. Pentru el a fost un adevărat test, iar la un moment dat, chiar ne făceam griji pentru el. Devenise foarte nervos. Îi spuneam că dacă această experienţă este prea mult pentru el, se poate opri oricând. Dar recunoştea că are nevoie să facă asta', mai povesteşte vedeta din Breaking Bad: Pe căi greşite'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare