; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Crăciunul la Prima

23 December 2010

Între 24 şi 27 decembrie, la Prima puteţi vedea animaţii şi comedii care vă pot face Crăciunul mai frumos, dacă alegeţi să staţi cu ochii pe micile ecrane. Aflaţi mai multe despre programul Prima în cele ce urmează.

.

Vineri, 24 decembrie:

„Jurnalul unei dădace', 21.15

Annie Braddock (Scarlett Johansson) tocmai a absolvit facultatea şi se angajează ca dădacă bine plătită la un cuplu bogat din Manhattan (Paul Giamatti şi Laura Linney). Curând, tânăra descoperă cât de dificil este puştiul acestora, Grayer (Nicholas Art), dar şi că pe acelaşi palier locuieşte un vecin simpatic (Chris Evans). Filmul este o adaptare a cărţii scrise de Emma McLaughlin şi Nicola Kraus.

.

Sâmbătă, 25 decembrie:

„Fantasia', 19.30

Pelicula animată din 1940 adună opt poveşti desenate care se desfăşoară pe un fundal muzical clasic (Ceaikovsky, Beethoven, Schubert şi alţii). În poveste apar Mickey Mouse, zâne, dinozauri, figure din mitologia greacă, crocodili şi un puternic vrăjitor, Yen Sid. Filmul animat din 1940 al celor de la Disney – care a fost o dezamăgire la box-office după lansare, dar a strând bani fiind relansat de câteva ori – are două premii Oscar .

.

Duminică, 26 decembrie:

„Echipa de căţei', 19.30

A doua zi de Crăciun, cei mici se pot bucura de magia Sărbătorilor alături de cinci pui de Golden Retrevier, care locuiesc în acelaşi oraş, dar sunt adoptaţi de familii diferite. Când stăpânii lor lipsesc, cei cinci se întâlnesc pentru a se juca împreună. Aşa se întâmplă şi când un camion de îngheţată le dă ziua peste cap: şoferul maşinii lasă uşa deschisă şi cei cinci căţei se furişează înăuntru.

.

Luni, 27 decembrie:

„Valorile familiei Addams', 21.15

Acest film din 1993 continuă povestea primei pelicule despre ciudata familie Addams, cea din 1991. Morticia Addams (Anjelica Huston) devine din nou mămică, iar ceilalţi doi copii – Pugsley (Jimmy Workman) şi Wednesday (Christina Ricci) – caută moduri ingenioase de a-l omorî. De aceea, părinţii lor angajează o bonă (Joan Cusack), care are şi ea propriile planuri malefice legate de familie şi de unchiul Fester (Christopher Lloyd).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare