; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Crăciunul la Acasă

23 December 2010

Postul Acasă are de toate pentru toţi de acest Crăciun. Cei mai în vogă artişti ai momentului pot fi văzuţi pe 24 decembrie în cadrul World Music Awards 2010, iar clasicii se vor bucura cu siguranţă de concertul cvartetului Il Divo din 26 decembrie. „Poveştirile adevărate' vor avea ediţii speciale cu invitaţi numai unul şi unul atât pe 25, cât şi pe 27 decembrie.

.

Vineri, 24 decembrie:

WORLD MUSIC AWARDS 2010, ora 22.30

Cea de-a 21-a ediţie a World Music Awards a avut loc în luna mai la Monaco. Marea câştigătoare, dar şi marea absentă de la eveniment a fost Lady Gaga, care a obţinut cinci premii. În cadrul show-ului, mai mulţi artişti au oferit momente inedite precum Jennifer Lopez, care a interpretat un colaj cu cele mai cunoscute hituri ale sale, sau David Guetta (foto), care a făcut spectacol alături de Kelly Rowland, Will.I.Am şi Akon.

.

Sâmbătă, 25 decembrie:

POVEŞTIRI ADEVĂRATE, ora 17.30

În prima zi a Crăciunului, artişti de seamă precum Gabi Luncă, Stela Enache, Gheorghe Turda şi Benone Sinulescu aduc Acasă cele mai frumoase colinde româneşti.

CINEMA ACASĂ, ora 20.30

Uite cine cu cine vorbeste' (Look Whos Talking Too'). Protagoniştii filmului din 1990 sunt, la fel ca în pelicula anterioară, „Uite cine vorbeşte', John Travolta şi Kirstie Alley. Personajele lor, James şi Mollie, aşteaptă un nou bebeluş, de aceasta dată o fetiţă. Între Mickey, primul lor copil, acum un puşti foarte vorbăreţ, şi noua lui surioară se naşte o rivalitate frăţească.

.

Duminică, 26 decembrie:

CONCERT IL DIVO, ora 23.30

Urmăriţi un concert pe care celebrul cvartet de tenori Il Divo l-a susţinut, în 2006, în faţa a peste 5000 de oameni la Greek Theater din Los Angeles. Spectacolul face parte din primul turneu mondial al celor patru tenori de la Il Divo, David, Urs, Sebastien şi Carlos. Cvartetul, înfiinţat de celebrul realizator TV Simon Cowell, interpretează piese precum Unbreak My Heart', All By Myself', Unchained Melody' sau My Way'.

.

Luni, 27 decembrie

POVEŞTIRI ADEVĂRATE, ora 17.30

Helmuth Duckadam este topit după micuţa lui de doi ani Julienne. Împreună, cei doi vor dansa, vor cânta şi vor purta negocieri pentru cadouri. Octavian Strunilă merge la cumpărături cu fiica sa Equazella. Pe fetiţă o aşteaptă şi un cadou cu totul special: primul zbor cu avionul către o destinaţie surpriză. Tot în ediţia de azi a „Poveştirilor', vă întâlniţi cu Minodora şi familia ei şi cu artista de muzică populară Aneta Stan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare