; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Crăciun cu haz

18 December 2009

Zeta

Mirela Zeţa termină în forţă primul sezon post-Bendeac de la „Mondenii Show', cu un premiu TVmania şi o ediţie specială de Sărbători a emisiunii

Şoc! Mirela Zeţa i-a suflat Simonei Pătruleasa premiul TVmania pentru „Cea mai sexi vedetă TV'! Poate cea mai amuzantă actriţă de pe micile noastre ecrane, Zeţa nu se poate abţine să nu râdă de noua ei etichetă. „Sunt «Cea mai sexi vedetă TV», nu sex-simbol. Am să am grijă ca în următorul an să nu intru în măsurile perfecte!', ne-o întoarce ea, înainte de a deveni serioasă. „E măgulitor un astfel de premiu, dar nu îl pot numi o reuşită, pentru că nu am muncit pentru el. Publicul a fost cel care m-a ales câştigătoare şi îi mulţumesc frumos', spune Mirela.

Acum are lucruri mai importante pe cap: după o toamnă în care a filmat şi câte 16 ore pe zi pentru emisiune (a cărei durată s-a triplat în primăvară), Mirela şi colegii Andreea Grămoşteanu şi Angel Popescu pregătesc un final de sezon pe cinste, programat pe 29 decembrie. „Avem şi noi un cadou pentru public. Doar sunt Sărbătorile!', se laudă ea.

Crăciun cu „pace în suflet'
După plecarea liderului neoficial Mihai Bendeac la Antena 1, Mirela şi ceilalţi „Mondeni' s-au repliat cu ajutorul mai multor colegi de breaslă, cooptaţi în show. „Cu majoritatea actorilor noi am fost colegi de facultate sau de generaţie. Ne cunoaştem destul de bine, ne înţelegem extraordinar, iar acest lucru cred că se vede'. În ce priveşte pierderea lui Bendeac, la doar un an după ce Dragoş Stoica (Becali/Vadim/etc. de la „Divertis – Serviciul Român de Comedie') a părăsit emisiunea, Mirela ne spune că „Suntem profesionişti, aşa că ne-am adaptat situaţiei şi ne-am ţinut de treabă. Scenariştii şi-au făcut şi ei treaba ca de obicei'.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare