; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cozmin Gușă, următorul invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Cozmin Gușă, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

09 April 2021

Cozmin Gușă, politician, jurnalist, personalitate foarte activă pe scena publică romanească, este invitatul ediției de marți, 13 aprilie, al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', ce va fi difuzată de la 23:15, la Kanal D.

În vârstă de 50 de ani, căsătorit și cu doi copii, Cozmin Gusă se află, în prezent, la al doilea mandat de Președinte al Federației Române de Judo, este membru, fără funcție, în PSD, este consultant politic și coacționar al unui important post TV de stiri. 

Cine este cu adevărat Cozmin Gușă, omul care a jucat întotdeauna cu și împotriva celor mai importanți oameni în statul român, precum Adrian Năstase, Traian Băsescu și Mircea Geoană, putem afla în ediția de marți a emisiunii '40 de întrebări cu Denise Rifai', la Kanal D. Invitatul este pregătit să răspundă tirului de întrebari după cum el însuși afirma: Sunt foarte pregătit de …'.

 La ce întrebări va răspunde Cozmin Gușă

  • Cine v-a eliminat din PSD?',
  • V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?',
  • Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?',
  • Sunteți Iuda în politică?',
  • Când ați mințit ultima dată?',

acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin Gușă, în ediția de marți, 13 aprilie, a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată de la 23:15, la Kanal D!

Sursa foto: Kanal D

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare