; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cozmin Gusa_40 de intrebari cu Denise Rifai

Cozmin Gușă, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D): „Adrian Năstase m-a trădat!”

13 April 2021

Cozmin Gușă se va afla în această seară, de la 23:15, în fața tirului de întrebări incomode de la 40 de întrebări cu Denise Rifai'. Om politic, jurnalist, personalitate foarte activă pe scenă publică romanească, Cozmin Gusă se află, în prezent, la al doilea mandat de Președinte al Federației Române de Judo, este membru, fără funcție, în PSD, este consultant politic și coacționar al unui post TV de știri. 

Adrian Năstase m-a trădat! (…) Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil!', spune Cozmin Gușă în ceea ce reprezintă doar o frântură din răspunsul oferit în ediția din această seară, referitor la o posibilă răzbunare a acestuia pe Adrian Năstase, după eliminarea lui  Cozmin Gușă din PSD.

Printre dezvăluirile din această seară, de la 40 de întrebări cu Denise Rifai', Cozmin Gușă va vorbi și despre relația emoționantă pe care a avut-o cu tatăl său.

Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puțin de timp, dar le știu bine. Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanțe…', povestește Cozmin Gușă despre momentul dificil prin care a trecut.

Cine v-a eliminat din PSD?', V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?', Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?', V-ați iubit cu Laura Andresan?', Sunteți cel mai bun consultant politic pe care îl are România?', Sunteți Iuda în politică?', Când ați mințit ultima dată?', acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin Gușă, în ediția de marți, 13 aprilie, a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată de la 23:15, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare