; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cove_rsz

Cove va fi gazda show-ului „Mama mea găteşte mai bine”, de la Prima TV

12 March 2015

Din această primăvară, Gabriel Coveşeanu va fi prezentatorul competiţiei culinare„Mama mea găteşte mai bine', o nouă emisiune de la Prima TV.

Cove_rsz

Două echipe, formate din mamă şi fiu sau fiică se vor întrece în încercarea de a afla cine găteşte mai bine şi de a câştiga premiul în bani pus la bătaie în fiecare ediţie. Între timp, Cove îi va descoase pe concurenţi de secrete şi va afla povestea de viaţă a fiecărei echipe.

„Acest proiect reprezintă pentru mine o oportunitate de a afla cât mai multe despre gastronomie, chiar de la adevăratele specialiste în bucătărie: mamele', spune Cove. „Fiecare dintre noi se mândreşte că mama lui găteşte cel mai bine, iar o competiţie va fi cu atât mai interesantă, deoarece copiii vor fi cei care vor trebui să gătească reţetele cele mai gustoase care le-au marcat copilăria'.

Cove si Horia Virlan_rsz

La „Mama mea găteşte mai bine', Cove va face echipă cu maestrul Horia Vîrlan, juratul emisiunii şi cel care va avea ultimul cuvânt în alegerea echipei câştigătoare.

„A venit momentul să vedem cât au învăţat copiii de la mamele lor, dacă puterea exemplului a fost destul de mare încât să creeze o nouă generaţie de bucătari şi gospodine', afirmă bucătarul Horia Vîrlan. „Eu sunt aici să gust şi să iau una dintre cele mai grele decizii luate vreodată: să hotărăsc a cui mamă găteşte mai bine'.

În fiecare ediţie a emisiunii „Mama mea găteşte mai bine', cele două echipe se vor înfrunta contracronometru. Tinerii vor găti, în timp ce mamele lor le vor da indicaţii valoroase de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat. Mamele vor putea interveni să-şi ajute fiul sau fiica la gătit, însă doar după apăsarea unui buton, care va face timpul să se scurgă de două ori mai repede. La final, juratul emisiunii, bucătarul Horia Vîrlan, va decide cine a gătit cel mai bine. Cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani, iar învingătorii vor avea şansa de a reveni în următoarea ediţie a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.

„Mama mea găteşte mai bine' va avea premiera în curând la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare