Homepage  / Televiziune

Cove și Diana Bart intră în culisele show-ului Cursa iubirii, de la Prima TV. „E un proiect nou și abia aștept să începem”

Cove și Diana Bart intră în culisele show-ului Cursa iubirii, de la Prima TV. „E un proiect nou și abia aștept să începem”
4

de Roxana Mirea,

Ce se întâmplă în culise, nu rămâne în culise! Prima TV le oferă telespectatorilor posibilitatea să arunce un ochi în spatele camerelor de luat vederi, în miezul acțiunii din Cursa iubirii. 

Diana Bart și Cove intră în culisele din „Cursa iubirii” 

În fiecare duminică, de la 22.00, Diana Bart și Gabriel Coveșeanu (Cove), alături de psihoterapeutul Livia Popescu, vor dezbate evenimentele din „Cursa iubirii”, vor analiza comportamentul cuplurilor și vor dezvălui aspecte nedifuzate în emisiunea de sâmbătă, de la ora 20.00. „O să discutăm cu echipele care au ieșit, vom vorbi și cu psihoterapeutul. Pentru mine e un proiect nou și abia aștept să începem. Evident, vreau să îi descos pe care au părăsit Cursa iubirii și să văd cum s-au schimbat pe timpul competiției și cum este cuplul lor acum, după eliminare”, spune Diana Bart.  

În „Cursa iubirii” se ascut cuțitele și se spun adevăruri care dor pentru că invitați vor fi, în fiecare ediție, concurenții eliminați prin votul colegilor. În prima ediție, cea de duminică, 22 octombrie, de la ora 22.00, Ion și Raluca Șaulescu, prima pereche eliminată, vin să își povestească experiența. După un conflict avut cu cuplul format din Eduard și Tania Dumitru, Ion e mai decis ca oricând să dezvăluie  ce s-a întâmplat în culise,  în primele zile de filmare. 

Diana Bart și Cove intră în culisele din „Cursa iubirii”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pentru Cove, prezența în show-ul de duminică seara de la Prima TV este firească, o continuare a filmărilor din „Cursa iubirii”. „Aventura continuă. Acum, că deja telespectatorii îi cunosc pe concurenți și și-au ales favoritii, vrem să le arătăm cum sunt aceștia și în culise. Sunt convins că vom avea, toți, parte de surprize. Iar faptul că în fiecare emisiune va exista și o întâlnire cu cuplul eliminat mă face să cred că va fi o emisiune cu muuultă tensiune. Și, desigur, mă bucur să refac cuplul de succes Cove-Diana”, spune prezentatorul reality show-ului „Cursa iubirii”. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton