; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cove   vacanta Bali (3)

Cove şi-a petrecut luna de miere printre elefanţi şi maimuţe, în Bali

29 January 2014

Gabriel Coveşeanu și soția lui, Florentină, s-au întors de curând din luna de miere pe care și-a petrecut-o pe insulă indoneziană Bali. Cei doi au ales să-și înceapă anul pe plajă, printre palmieri, la soare.

[Not a valid template]

După ce anul trecut și-au jurat iubire veșnică, Cove și Florentina au vrut ca începutul lui 2014 să-i prindă departe de agitația și frigul din România, așa că și-au ales ca destinație pentru luna de miere o insulă exotică.

“€œNe-am dorit o lună de miere într-un loc cald, ăsta a fost considerentul după care am ales vacanța. Am analizat mai multe oferte de la agenția de turism, iar cea mai bună destinație pentru noi a fost insula Bali (Indonezia)”, a spus Cove, pe care îl puteţi urmări duminica, de la ora 15.00, la “Bingo România” (Kanal D).

În vacanță, cei doi au vizitat temple, au făcut plajă și s-au plimbat cu elefanții. “În Bali am mers călare pe elefanți. A fost foarte palpitantă experiența, mai ales că aveau tot felul de <> pe care le făceau în timp ce noi eram <> pe spatele lor. În pădurea cu maimuțe a fost și mai interesant pentru că mai aveau puțin și ne <> ca să fure bananele cu care noi voiam să le hrănim', a declarat Cove.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare