Homepage  / Vedete româneşti

Cove, lacrimi pentru mama lui, plecată prea devreme, și imagini rare cu ei doi. „Îți simt lipsa din ce în ce mai tare”. Andreea Marin a reacționat imediat

Cove, lacrimi pentru mama lui, plecată prea devreme, și imagini rare cu ei doi. „Îți simt lipsa din ce în ce mai tare”. Andreea Marin a reacționat imediat
7

de Redactia Tvmania,

Gabriel Coveșeanu are 49 de ani, dar atunci când vorbește despre mama lui nu este altceva decât un copil cuprins de dor și de tristețe. Asta pentru că femeia care i-a dat viață a părăsit această lume acum doi ani. Cove și-a comemorat mama și în mediul online și a publicat câteva imagini de familie.

Cove, pe numele lui din buletin Gabriel Coveșeanu, a emoționat Internetul pe 29 septembrie, atunci când s-a arătat trist, vulenarbil și nemângâiat. A fost ziua în care prezentatorul de la Prima TV a comemorat doi ani de la moartea mamei sale, care s-a stins în puterea vârstei, la 68 de ani.

cove-si-mama-luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cove și-a comemorat mama: „Astăzi ai fi împlinit 70 de ani”

„Astăzi ai fi împlinit 70 de ani și te-am fi sărbătorit împreună: copiii și nepoții. Din păcate, ai plecat de aproape doi ani și îți simt lipsa din ce în ce mai tare. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit, pentru tot ceea ce sunt astăzi, pentru grija permanentă cu care ai vegheat asupra mea toată viață! Și dacă te-am supărat de-a lungul timpului îți cer încă o dată iertare, mama!”, este mesajul lui Cove, alături de câteva fotografii din albumul de familie.

Este evidentă asemănarea dintre Cove și mama lui, iar același lucru i l-au spus și fanii, în comentarii. Un comentariu a lăsat și Andreea Marin, fosta șefă a lui Cove la emisiunea „Surprize-surprize”, actualmente o bună prietenă. Andreea înțelege cel mai bine dorul de mamă, căci ea îl trăiește de atâta amar de vreme. „Offff….”, atât a putut Andreea să îi transmită lui Cove, dar acest oftat ascunde multă durere.

Violeta Marin, mama Andreei Marin, a murit în anul 1984, la vârsta de 35 de ani, într-un accident auto. În mașină se aflau Andreea, Dan Marin, tatăl vedetei, Violeta, mama vedetei, și sora cea mică, Cristina, care avea atunci 4 anișori.

Cove, emisiune nouă la Prima TV

Din 30 septembrie, pe Cove îl vedem la Prima TV, la emisiunea „Cursa iubirii”, cel mai nou reality-show matrimonial al postului. Prezentatorul noii emisiuni este Gabriel Coveșeanu (Cove), în timp ce Livia Popescu este psihoterapeutul emisiunii.

Emisiunea va fi difuzată timp de trei luni, sâmbătă, de la ora 20.00, timp în care cele 12 cupluri intrate în competiție vor trece prin probe fizice dificile, dar și prin testarea psihologică ale relației lor.

Toți se iubesc și au venit la reality show-ul „Cursa iubirii” pentru a-și consolida cuplul și pentru a rezolva problemele. Ce nu se așteaptă însă concurenții este să dea de greu, să fie supusi unor teste dificile, să locuiască în mijlocul naturii sau să își testeze, alături de partener, dexteritatea și concentrarea în condiții foarte dificile.

„Este un reality show pe cinste. Filmările au fost pline de neprevăzut și au scos la iveală caractere puternice și oameni care se iubesc cu adevărat. Veți vedea, toți sunt extrem de determinați să pună mâna pe premiul de 15.000 de euro“, spune Cove.

Citește și: De ce și-a petrecut Cove vacanța departe de familie. A fost pe drumuri toată luna august

Citește și: Când începe Cursa iubirii, show-ul prezentat de Cove la Prima TV. Cât este premiul pus în joc

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton