; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cove este invitatul săptămânii în bucătăria lui Dinescu, la „Politică şi delicateţuri” (1)

Cove este invitatul săptămânii în bucătăria lui Dinescu, duminică, la „Politică şi delicateţuri”

19 May 2017

Pentru că nu are invitaţi la masă de ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, Gabriel Coveşeanu – alias Cove – a ales să accepte el invitaţia, duminica aceasta, la o masă pregătită în bucătăria lui Mircea Dinescu. Dar, pentru că poetul are nevoie şi de ajutor în prepararea delicateţurilor pe care le serveşte, invitatul său nu se dă în lături să pună mâna la treabă.

„Politică şi delicateţuri' poate fi văzută pe 21 mai, de la ora 15.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, iar la TVR HD, tot duminică, de la 20.00.

Cum Cove mărturiseşte însă că nu se pricepe prea bine la gătit, îi rămân rolurile de… „degustător de lucruri fine' şi de „ajutor nespecializat', la ambele pricepându-se de minune. Astfel, simpaticul invitat gustă cu poftă din jambonul de la Cetate şi din dulceaţa de ardei iute a poetului şi se descurcă bine la tăiatul şi mărunţitul ingredientelor.

Dinescu prepară un muşchiuleţ de viţel cu un sos din care nu lipseşte celebrul său vin, iar la felul a doilea, o altă invenţie a sa, o vânătă înfăşată într-o „cămăşuţă' de aluat de clătite şi stropită cu zeamă de portocală.

De această dată, Constantin Lătăreţu e cel care le descreţeşte frunţile cu muzica sa plină de viaţă, iar musafirul şi gazda pun ţara la cale într-un dialog plin de umor. 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare