Homepage  / Vedete româneşti

Cove, despre situația lui financiară. „Nu sunt acel bogat, precum e domnul Huidu, cu milionul făcut”

Cove, despre situația lui financiară. „Nu sunt acel bogat, precum e domnul Huidu, cu milionul făcut”
10

de Roxana Mirea,

Gabriel Coveșeanu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori TV. Recent, el a vorbit despre salariul de la Prima TV, după ce a aflat că Șerban Huidu a făcut deja milionul de euro. „Mi-a lipsit latura pragmatică în viață”, a declarat Cove.  

Cove, despre salariul de la Prima TV

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, a vorbit despre câștigurile sale materiale. Prezentatorul emisiunii „Cursa iubirii” nu se plânge de salariul pe care îl primește de la Prima TV, deși nu este la fel de bogat ca Șerban Huidu, colegul său. Cove spune că își practică din pasiune meseria și că este mulțumit de veniturile sale.  

Chiar dacă Șerban Huidu declara în urmă cu ceva timp că este foarte liniștit din punct de vedere financiar și că a reușit să facă un milion de euro, Cove spune că el nu a ajuns la această performanță. „Domnule, nu s-a făcut, de ce să zic?! Mi-a lipsit latura pragmatică în viață”, a zis el, într-un interviu pentru cancan.ro.

Cove a mai spus că nu a fost niciodată interesat de zona afacerilor. „Nu m-am băgat (n.r. în afaceri), eu am făcut din pasiune tot ce am făcut, motiv pentru care nu am considerat că am muncit vreodată. Nu pot să mă plâng, să zic că nu am din ce trăi, dar nici nu sunt acel bogat, precum e domnul Huidu, cu milionul făcut. Mă descurc, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mie mi-a plăcut să fiu în emisiuni de televiziune, să fac televiziune, mi-am dorit să fiu actor, să joc pe scenă, să fiu în spectacole. Sigur, îmi doresc să fac și film, poate voi face la un moment dat, mai mult decât am făcut, niște colaborări sporadice”, a declarat prezentatorul TV.  

Cove, despre noua etapă a reality show-ului „Cursa iubirii”. Când încep eliminărileIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cove și sfaturile pe care i le oferă fiului său 

Cove și soția lui au împreună doi copii. Fiul cel mare al prezentatorului are 14 ani și este la vârsta la care își dorește să experimenteze cât mai multe lucruri noi. Cove a spus ce sfaturi îi oferă fiului săi adolescent. 

„E foarte greu să dai sfaturi tinerei generații astăzi, pentru că la fel ca noi la vârsta lor, nu ascultam de nimeni și de nimic. Dacă venea un cetățean de 50 de ani să-mi fi spus mie când aveam 15 sau 18 sau 20 de ani «vezi că…», aș fi spus «hai, domnule, mă lași cu astea, că știu eu mai bine decât tine». Sunt convins că fiecare generație știe mai bine ce este important. Ce îmi doresc pentru fiul meu este să facă în viață ceea ce-i place, să facă cu pasiune. Și dacă din pasiune poate să facă o profesie, îi va prinde bine în viață. În rest, mi-e greu să-i dau alte sfaturi”, a declarat Cove.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton