Homepage  / Televiziune

Cove, despre noua etapă a reality show-ului „Cursa iubirii”. Când încep eliminările

Cove, despre noua etapă a reality show-ului „Cursa iubirii”. Când încep eliminările
7

de Redactia Tvmania,

Reality show-ul „Cursa iubirii” ajunge curând într-o nouă etapă, despre care Cove a vorbit recent. Iată ce îi așteaptă pe fanii emisiunii de la Prima TV. Cum îi vor surprinde concurenții.

Încep eliminările la „Cursa iubirii”. Primele detalii oferite de Cove

S-au cunoscut, s-au întrecut, au format prietenii sau antipatii, acum e momentul să se voteze. Din acest weekend, în Cursa iubirii de la Prima TV încep eliminările. Sâmbătă, 7 octombrie, de la 20.00, cele 12 cupluri intrate în cursa pentru marele premiu în valoare de 15.000 de euro și o excursie exotică trec prin noi probe dificile, care le testează abilitățile și le pun la încercare relația de cuplu.

Duminică, 8 octombrie, de la 22.00, este seara marii eliminări. Primul cuplu care nu reușește să treacă de votul colegilor de competiție si al psihoterapeutului va părăsi Cursa iubirii.

Cove, despre noua etapă a reality show-ului „Cursa iubirii”. Când încep eliminărileIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Formatul este gândit în așa fel încât să le permită tuturor concurenților să interacționeze și să voteze. Stau relaxate doar 6 cupluri pentru că, în această săptămână, primele 6 cupluri în urma clasamentului probelor obiective sunt salvate.

Ultimele 6 cupluri intră la eliminare. Nota care contează la eliminare este o medie între notele date de psihoterapeut, notele celorlalți concurenti și punctajul obținut în probe. Toate cele 6 cupluri aflate la eliminare pleacă de la zero si vor trebui să treacă prin 2 probe. Am avut o primă săptămână plină de discuții, s-au legat prietenii, dar au apărut și primele antipatii.

Am fost surprins de alegerea concurenților, care au decis să elimine un cuplu foarte interesant. Este vorba despre… Hai, că v-am stârnit curiozitatea, nu ? Aflați duminică cine pleacă acasă”, spune Gabriel Coveșeanu, Cove, prezentatorul reality show-ului.

Cursa iubirii este un format original Prima TV. Timp de 3 luni, cele 12 cupluri intrate în competiție vor trece prin probe fizice dificile, dar și prin testarea psihologică ale relației lor. Imagini inedite din culisele acestui show pot fi urmărite pe paginile de social media ale emisiunii.

Sursa foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton