; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cove

Cove a fost testat pozitiv cu coronavirus. Care este starea sa de sănătate

04 January 2021

Prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea' de la Pro TV a  fost diagnosticat cu coronavirus.

Încă de duminică seară Adela Popescu anunța pe rețelele de socializare că partenerul său de emisiune  pregătește o „surpriză'.

„ Maine, de la 10:30, revenim in direct la Vorbeste Lumea. @cove.official va asteapta cu o surpriza, atat va zic', scria Adela pe rețelele de socializare.

Astăzi, Adela a intrat în direct în lipsa lui Cove.  . Prezentatorul a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Se află deja de zece zile în izolare și a precizat cum se simte în aceste momente!

Cove a mărturisit că și-a petrecut Sărbătorile în izolare:

„Am avut parte de săbători extraordinare, adica în izolare. Din fericire, povestea mea este cu happy-end.'

Cove a dezvăluit că ar fi luat virusul chiar înainte de Crăciun. A intrat în contact cu o prietenă care a simțit că are nasul ușor înfundat și a decis să se testeze și el înainte de a se întâlni cu alți prieteni sau cu familia. Testul a ieșit pozitiv.

Cove a precizat că nu s-a confruntat cu simptome agresive ale virusului. A avut nasul înfundat și a tușit timp de câteva zile. De la Crăciun și până în prezent a stat izolat.

„Partea bună e că, din fericire nu am avut niciun semn grav. Două- trei zile nas înfundat și tuse seacă. De la Crăciun și până astăzi stau izolat de toată lumea', a spus Cove la Vorbește Lumea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare