; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Courtney Cox speră să se împace cu David Arquette

19 March 2012

Courtney Cox nu a trecut peste despărţirea de fostul soţ, şi nici nu scoate din ecuaţie o eventuală împăcare cu David Arquette pe viitor. Actriţa din „Friends' şi „Cougar Town' a declarat recent că îl iubeşte „mai mult decât orice pe lumea asta' pe cel alături de care a format o familie timp de 11 ani, scrie femalefirst.co.uk.

Actriţa de 47 de ani a lăsat să se înţeleagă că ei doi ar putea redeveni un cuplu, cu atât mai mult cu cât nu au divorţat niciodată legal. Courtney a spus că nu îşi doreşte să divorţeze, din cauza unei amintiri triste legată de tatăl ei.

„Pe patul de moarte, tatăl meu îşi dorea să o fi avut alături de mama mea, de care a divorţat pe când eu aveam doar 10 ani', a povestit actriţa.

Courtney şi David = un cuplu anormal

Vedeta a recunoscut că nu are o relaţie normală cu fostul ei soţ, şi că a vorbit chiar cu David Arquette despre posibila lor împăcare.

„Nu sunt un caz tipic de cuplu care s-a destrămat. Îl iubesc pe David mai mult ca orice pe lume', a spus actriţa.

Courtney a spus că, de când s-au despărţit, poate vorbi cu David cu mai multă uşurinţă, şi pot fi chiar părinţi mai buni pentru fiica lor de doar şapte ani.

Cox (47 de ani) şi Arquette (40) s-au întâlnit în 1996, în timp ce filmau pentru pelicula Scream' şi s-au căsătorit trei ani mai târziu, la San Francisco. Courteney a devenit faimoasă cu rolul Monicăi din popularul sitcom Prietenii tăi', în vreme ce David nu a avut la fel de mult succes în cariera sa de actor. Ei au anunţat că se despart în urmă cu doi ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare