; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Courtney Cox, invitata surpriză la nunta Pitt-Jolie

13 May 2012

Courtney Cox, care a fost prietena de o viață a lui Jennifer Aniston, și care a ajutat-o pe aceasta să treacă peste divorț, a fost invitată să meargă la nunta lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, scrie nowmagazine.co.uk. Să fie acesta un act de trădare față de colega ei din „Friends'?

Courtney (47) a știut mereu să-i fie aproape lui Jennifer, dar în aceeași măsură și lui Brad Pitt după despărțirea de acum șapte ani. Acum, Brad îi răsplătește amiciția printr-o invitație la nuntă.

„Courtney nu ar fi acceptat asta la scurt timp de la despărțire, dar acum spune că s-au maturizat și au trecut peste asta', a povestit o sursă.

Aceeași sursă a dezvăluit că Jennifer Aniston, care și-a anulat recent nunta ei cu Justin Theroux, e „supărată și se simte rănită'.

Nunta va avea loc pe 11 august

Brad Pitt și Angelina Jolie se vor căsători pe 11 august, iar viitorul mire s-a implicat activ în organizarea nunţii, pentru a fi sigur că totul va merge perfect. O sursă a dezvăluit publicaţiei Grazia că, pentru ceremonia care va avea loc în vară, în castelul lor din sudul Franţei, Brad s-a apucat de renovări masive, cu ajutorul unui expert în restaurarea castelelor.

Actorul a dat deja 10 milioane de lire sterline şi le oferă muncitorilor bonusuri consistente pentru a termina totul până în vară.

„Încearcă chiar să facă o zonă de aterizare pentru avioane private pe domeniu, dar are câteva probleme cu asta, pentru că are nevoie de permise'.

Citeşte şi:

Angelina Jolie vrea să se îngraşe până la nuntă

Brad Pitt se ocupă activ de organizarea nunţii

Versace e în pole-position pentru rochia Angelinei Jolie

Angelina Jolie a plâns când a fost cerută de soție

Cât ar costa o poză de la nunta Jolie-Pitt?

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt, în sfârşit, logodnici!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare