; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Courteney Cox nu vrea să divorţeze

01 November 2010

Actriţa de 46 de ani a spus că, deşi realizează că s-a îndepărtat de soţul ei, actorul David Arquette, cei doi nu plănuiesc să divorţeze, relatează FemaleFirst.co.uk.

Fosta vedetă din serialul „Prietenii tăi' a anunţat că ea şi David trec printr-o despărţirea de probă luna trecută, după 11 ani de căsnicie, însă viitorul lor rămâne neclar.

„Nu ştiu ce se va întâmpla, dar nu e ca şi cum divorţăm. E o separare şi cred că necesită mult curaj. Orice se va întâmpla va fi cel mai bun lucru pentru noi', a explicat actriţa. „Câteodată îţi dai seama: «Uau, chiar ne-am îndepărtat»'.

Courteney a mai dezvăluit că a primit sfaturi despre problemele maritale de la fosta sa colegă din „Prietenii tăi', Jennifer Aniston, care s-a despărţit de primul ei soţ, actorul Brad Pitt, în 2005.

Vedeta, care are o fiică de şase ani, Coco, cu David, a mai spus că ea şi Jen se distrează împreună şi sunt inseparabile în ultimul timp. E amuzant, mulţi prieteni foarte apropiaţi trec prin asta în ultimul timp, iar Jennifer a trecut deja'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare