Homepage  / Vedete străine

Courteney Cox, imagini de colecție cu iubitul ei. Ce mesaj de dragoste i-a transmis lui Johnny McDaid

Courteney Cox, imagini de colecție cu iubitul ei. Ce mesaj de dragoste i-a transmis lui Johnny McDaid
8

de Roxana Mirea,

Courteney Cox a publicat o serie de imagini emoționante cu iubitul ei, Johnny McDaid. Muzicianul, care este membru al trupei Snow Patrol, a împlinit 48 de ani, pe 24 iulie. Cu această ocazie specială, actrița din „Friends” i-a transmis un mesaj emoționant. 

Courteney Cox, imagini cu iubitul ei

Courteney Cox a publicat un mesaj adorabil de ziua speciala a iubitului ei. Miercuri, actrița din „Friends” a publicat pe Instagram o serie de fotografii cu iubitul ei, muzicianul Johnny McDaid de la Snow Patrol, pentru a sărbători cea de-a 48-a aniversare a acestuia. 

La mulți ani bărbatului care poate face aproape orice”, a scris Cox, în vârstă de 60 de ani, în dreptul postării. „Te iubesc pentru totdeauna, J.” 

Seria de instantanee include o fotografie în care Cox și McDaid pozează împreună pentru un portret radiant, două fotografii cu rockerul cântând pe scenă în timpul concertelor și o fotografie în care acesta pilotează un avion în ceea ce pare a fi un simulator de zbor.  

Ultima fotografie din prezentarea de poze îl prezintă pe McDaid ținând în mână un pește pe care l-a prins în timpul unei ieșiri pe un râu. Cox a făcut referire la această fotografie în descriere, scriind: „ps. L-a aruncat înapoi.” 

Courteney Cox și Johnny McDaid au început să aibă o relație la sfârșitul anului 2013 și și-au anunțat logodna în iunie 2014. Deși au rupt logodna în 2015, ei s-au împăcat apoi și au rămas un cuplu.  

Actrița intrat pe Instagram în septembrie pentru a sărbători 10 ani de dragoste cu McDaid, pe care l-a cunoscut prin intermediul prietenului lor comun, Ed Sheeran. Cox a postat un montaj de fotografii cu ea și McDaid pe primele note ale melodiei de succes a lui Sheeran, „Shape of You”. 

„Acum 10 ani, acest tip [Sheeran] mi-a făcut cunoștință cu acest tip [McDaid]”, a scris Cox la începutul fotografiilor. Ea a precizat: „10 ani!!!️.”    

Actrița a fost căsătorită anterior cu David Arquette, cu care are o fiică, pe Coco, în vârstă de 20 de ani. Mariajul lor a durat din 1999 până în 2003.  

Courteney Cox, imagini de colecție cu iubitul eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Courteney Cox, dezvăluiri despre intervențiile estetice 

Courteney Cox a dezvăluit că a fost ani de zile nemulțumită de felul în care îi arăta fața. Acesta a fost motivul pentru a apelat de mai multe ori la intervenții estetice. Acum, actrița în vârstă de 60 de ani nu are nicio problemă în a recunoaște unde a greșit. 

Într-un interviu acordat ziarului britanic The Times, vedeta din „Prietenii tăi” a vorbit în mod deschis despre injecțiile la care a apelat. În plus, a explicat că acum a scăpăt de toate acele fillere injectabile care îi modificau înfățișarea. 

A fost o perioadă în care am spus: «Oh, mă schimb. Arăt mai bătrână». Și am încercat să alerg după acea tinerețe ani de zile. Nu am realizat că arătam, de fapt, foarte ciudat cu injecții și am făcut chestii feței mele pe care nu le-aș mai repeta acum. Oamenii vorbeau despre mine și a fost o perioadă în care am zis «Trebuie să mă opresc. Este o nebunie»”, a spus ea. 

Acesta a fost momentul în care Cox a început să apeleze la injecțiile cu botox și acid hialuronic. Cu toate acestea, în loc să găsească fântâna tinereții, Cox recunoaște că și-a dat seama că începuse să arate „foarte ciudat”. 

Te trezești că ai straturi, și straturi, și straturi. Nu ai nicio idee, pentru că e gradual, până când realizezi „Rahat, asta nu arată bine”. Și e mai rău în poze decât în realitate. (…) Mi-am dizolvat toate substanțele. Sunt atât de naturală pe cât pot să fiu. Mă simt mai bine pentru că arăt… ca mine. Cred că acum semăn mai mult cu persoana care am fost odată. Sper”, a mărurisit Cox. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton