; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

7dd07140 901b 11e9 bf8f a487c4a117e2

Courteney Cox a avut parte de o aniversare specială alături de foștii colegi din serialul „Friends”

18 June 2019
Courteney Cox, actrița care a interpretat rolul Monicăi în „Friends', și-a sărbătorit ziua de naștere alături de fostele ei colege de serial, Lisa Kudrow și Jennifer Aniston, făcând astfel o mică reuniune.
 

„Cât de norocoasă sunt să îmi sărbătoresc ziua de naștere alături de ele? Vă iubesc fetelor', a scris Courteney în descrierea unei imagini cu Lisa și Jennifer.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Lisa, cea care a interpretat rolul lui Phoebe, a comentat la imagine, spunând că și ea le iubește, postând ulterior pe propriul profil o imagine cu prietena sa. „Amintește-ți Court, mereu voi fi mai bătrână decât tine. La mulți ani!', a scris în descriere aceasta.

„Doar mai înțeleaptă, draga mea. Niciodată mai bătrână. Te iubesc', a răspuns în comentarii Courteney Cox.

Jennifer Aniston nu s-a alăturat acestui schimb de comentarii, actrța neavând un cont de Instagram sau pe orice altă rețea socială.

Pe lista invitaților au fost și David Spade, care a postat o imagine cu Jennifer și Courteney, precum și Sara Foster, Mary McCormack și Jen Meyer.

Courteney Cox, Lisa Kudrow și Jennifer Aniston au rămas prietene încă de la sfârșitul serialului, în 2004, iar fiecare imagine împreună le amintește fanilor de cât de amuzante erau în faimosul serial.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare