; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cote De Pablo pleacă din NCIS

Cote De Pablo pleacă din “NCIS: Anchetă militară”

11 July 2013

Cote de Pablo nu va mai face parte din distribuţia serialului “NCIS: Anchetă militară” începând cu sezonul al unsprezecelea.

TVGuide scrie că interpreta personajului Ziva David, pe care a jucat-o timp de opt sezoane, nu va mai apărea în noile episoade, care încep în State la toamnă. În schimb, producătorii caută acum o soluţie pentru a o scoate din poveste.

María José de Pablo Fernández sau simplu Cote de Pablo (33) s-a alăturat distribuţiei din “NCIS” în sezonul trei al serialului, după plecarea lui Sasha Alexander (personajul său a fost omorât după două sezoane, n.r.).

“Am petrecut opt ani minunaţi alături de NCIS şi de Ziva David”, a declarat De Pablo. “Mark, Gary, Michael, David, Rocky, Pauley, Brian, Sean au tot respectul meu. Aştept cu nerăbdare să închei povestea lui Ziva”.

Filmările pentru sezonul al 11-lea încep săptămâna viitoare, iar De Pablo va participa şi ea, pentru a filma ultimele secvenţe cu Ziva David, scrie usatoday.com.

În luna februarie, CBS a reînnoit serialul cu un al unsprezecelea sezon imediat ce Mark Harmon, starul şi producătorul executiv al seriei, şi-a prelungit contractul (Mark Harmon va fi Leroy Jethro Gibbs încă doi ani, n.r.). La acea vreme, De Pablo a rămas singura fără un contract prelungit pentru sezonul al unsprezecelea.

“Îi respectăm decizia şi îi mulţumim lui Cote pentru faptul că a fost un personaj cheie al echipei NCIS şi pentru cei opt ani grozavi în care a jucat-o pe Ziva David”, au declarat oficialii CBS într-un comunicat de presă.

Serialul „NCIS: Anchetă militară' este dat la noi de postul AXN (sezonul cinci este difuzat de luni până vineri, de ora 19.10).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare