; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage (1)

Costi Diță și Mihai Bobonete și-au făcut emisiune online

26 March 2020

Umorul s-a mutat în online! Costi Diță și Mihai Bobonete ne ajută să ne descrețim frunțile în această perioadă, mai ales că ultimii ani au fost extrem de solicitanți pentru ei.

Totuși, pentru că s-au amânat filmările atât pentru Las Fierbinți', cât și la emisiunea Pe bune?!', unde erau amândoi, actorii au venit cu ideea de a realiza una online. Pe lângă discuțiile pline de umor, cei doi dezbat și problema națională, cea legată de coronavirus.

Cei doi actori și-au denumit emisiunea Da Bravo' după celebra replică pe care o au în serialul Las Fierbinți' și în fiecare seară, începând cu ora 22.30, fiecare din propria casă, intră în direct cu diverși invitați. Dacă Mihai Bobonete este ancorat în online, având propriul canal de YouTube, Costi Diță profită de această pauză pentru a se ancora mai mult în tot ce înseamnă social media.

Știi cum stau pe net? Ca pisica pe șuncă, mă, ești nebun. Ca snipperul pe lunetă. Hai de capul meu. Rup netul', a spus Bobonete înainte de a începe aceste emisiuni online. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare