Homepage  / Vedete româneşti

Cosmin Stan, cu gipsul la nuntă! Prezentatorul Știrilor Pro TV va fi nașul de cununie al Roxanei Hulpe

Cosmin Stan, cu gipsul la nuntă! Prezentatorul Știrilor Pro TV va fi nașul de cununie al Roxanei Hulpe
8

de Cătălina Matei,

Cu doar o săptămână înainte de cununia religioasă a colegei sale de la pupitrul Știrilor Pro TV, Cosmin Stan a avut parte de un accident cu bicicleta. Din păcate, jurnalistul s-a ales cu o fractură de braț, prin urmare va fi un naș cu gips!

Prezentatorul Știrilor Pro TV din weekend a avut parte de un sfârșit de săptămână mai puțin fericit. Se pare că în urma uni accident cu bicicleta, Cosmin Stan s-a ales cu o fractură de braț.

News alert. Eroul e erou și pe bicicletă și la știri. Nu eu sunt vinovată, eu sunt doar de treabă că l-am ajutat după emisie să-și fixeze ghipsul”, a scris Roxana Hulpe pe contul său de Instagram, în dreptul unor fotografii în care apare alături de colegul său de la Știrile Pro TV.

Altfel, să fie circ! Pe săptămâna viitoare!”, a mai scris Roxana, referindu-se la evenimentul care va avea loc pe 1 iunie, chiar de ziua ei de naștere, când va împlini 34 de ani.

În urmă cu doi ani, Roxana Hulbe și Bogdan Rădulescu, unul dintre fondatorii UNTOLD,  se căsătoreau civil, iar anul trecut și-a botezat fetița, pe Zora. Iar nașii de botez au fost chiar colegul său de la pupitrul Știrilor pro TV de weekend, Cosmin Stan, și soția acestuia, Oana. De altfel, cei doi vor fi și nașii de cununie.

Cosmin și Oana împreună cu Andra și soțul ei tot Cosmin sunt nașii micuței. Cosmin Stan și Oana ne sunt și prieteni foarte buni, dincolo de știri, au o familie frumoasă și știu că vor avea grijă ca Zora să fie bine. Simți lucrurile astea, la fel cum am știut din prima clipă și că Andra și Cosmin, ceilalați nași, sunt părinții spirituali pe care Zora să-i aibă alături mereu. Ne sunt tare dragi și le mulțumesc că au atât de multă iubire pentru micuța noastră”, ne-a povestit Roxana Hulpe anul trecut.

Roxana Hulpe, nuntă cu „circ”

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, săptămâna trecută, Roxana Hulpe a dezvăluit mai multe detalii despre evenimentul care va avea loc pe 1 iunie.

Facem cununia religioasă și petrecerea. Abia aștept! Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală.

Petrecerea va avea loc într-un restaurant, care este în formă de circ, cupolă, e pe rotund, iar decorurile și toate cele vor fi de circ, cu tematică circ. Chiar acum mi-a zis Bogdan (n.r. – soțul ei) că vom avea un elefant uriaș la intrare. (…) La petrecerea Zorei (n.r. – fetița ei) tematica a fost desene animate. Toți invitații au venit în desene, și-au ales câte un personaj din desene și a fost un circ și acolo.

E și ziua mea pe 1 iunie, împlinesc 34 de ani, e și ziua copiilor, e și ziua Zorei, așa că mi-am dorit să fie o petrecere pentru toată lumea, vor fi și copii, personaje, mascote”, a povestit Roxana Hulpe în platoul emisiunii „La Măruță”.

Cât despre slujba de la biserică, vedeta Pro TV a spus că va fi ținută de tatăl ei, care e preot. „Cununia religioasă e la Gilău, la biserica unde slujește tata, unde a fost și botezul Zorei, unde am fost botezată și eu, și va sluji și tata”.

Roxana Hulpe protevelionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Tot atunci, Roxana Hulpe a dat detalii despre cum va fi rochia ei de mireasă. Aceasta va fi una specială, cu trenă foarte lungă, pe care o va tăia apoi. „Voi avea și o trenă uriașă cu care nu pot să dansez, nu mă pot mișca. Va fi doar la cununia religioasă și la intrare. Apoi mamele noastre se vor ocupa să taie trena. Ele nu știu, dar află acum. Va fi un moment în cadrul nunții cu trena, care se va arunca”, a adăugat ea.

Foto: Instagram

Citeste si:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton