; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Seleși 2

Cosmin Seleși: „Voi fi această Simona Halep de la «Dansează printre vise»”

11 September 2014

În această toamnă, Cosmin Seleși intră în competiția de la „Dansează printre vise' unde, promite actorul, va fi foarte hotărât să câștige.

Voi fi această Simona Halep de la «Dansează printre vise», declară Cosmin, care plănuiește să suprindă pe toată lumea cu felul în care va dansa, pentru că este hotărât să își demonstreze că poate să facă lucruri noi la fel de bine ca un profesionist.

Cosmin Seleși

„Eu, ca orice actor, știu să dansez cât de cât, dar de aici și până la a face performanță e un pas foarte mare. Sper să-mi iasă, sper să ajung în finală, ba nu, chiar cred că am șanse foarte mari să ajung în finală și să și câștig', declară Cosmin, care se dovedește a fi foarte ambițios.

Prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva!' este nerăbdător să își etaleze talentul și pe ringul de dans, dar este foarte conștient de tot efortul fizic pe care va trebui să îl depună și de nesfârșitele ore de repetiții, cheia succesului unui moment artistic care să se ridice la nivelul așteptărilor juriului.

Cosmin declară însă foarte sigur pe el faptul că „nici în vise nu o să dansez atât de bine cum o să dansez la «Dansează printre vise»!'

Sandra Izbașa, Diana Munteanu, Alina Eremia și Vladimir Drăghia vor participa și ei la „Dansează printre vise'.

Juriul este format din…

În această toamnă, în juriul „Dansează printre vise' (de la Antena 1) îi vom vedea pe Mihai Petre, Jojo şi Igor Munteanu (coregraf din Republica Moldova). Deși postul nu a anunțat încă data premierei, știm că emisiunea va fi difuzată duminica și va avea doar ediții live.

Formatul „Dansează printre vise' (în care dansatori profesionişti vor face echipă, în fiecare duminică, cu vedete) nu va pune accentul pe poveşti de viaţă şi vedete neîndemânatice în ring, ne asigură Mihai Petre (35 de ani).

„Vedetele sunt foarte importante, fireşte, dar cred că şi spiritul de competiţie dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare