; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorul Cosmin Seleşi va fi tătic

12 October 2010

Actorul de la Divertis – Land of Jokes', de pe Pro TV, va deveni tată în această toamnă, când soţia sa, Irina, va aduce pe lume primul lor copil.

„Pe 30 noiembrie trebuie să se nască băieţelul nostru', povesteşte Cosmin. „Sunt foarte fericit şi nerăbdător, nu ai cum să nu te bucuri când primeşti o astfel de veste'. Deşi recunoaşte că îşi dorea o fetiţă, actorul de la Pro TV spune că nimic nu îi poate umbri bucuria de a deveni părinte.

„Am aflat că vom avea un copil în primăvară, eu îmi doream foarte mult o fetiţă, însă până la urmă iată că în familia noastră va sosi un băieţel, pe care o să-l cheme Tudor', a povestit Cosmin.

El a început deja să primească sfaturi şi de la colegii săi de la „Land of Jokes', unii dintre ei devenind recent părinţi. „Paula Chirilă, care a devenit mămică iarna trecută, mă sfătuieşte deja cum să mă port cu soţia mea şi ce să fac ca să am grijă de ea atunci când îl va aduce pe lume pe Tudor. Oricum, Paula are o fetiţă aşa că, cine ştie, poate ne înrudim', glumeşte actorul de la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare