; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poftiti la munca 2016

FOTO. Cosmin Seleși și Andrei Ștefănescu, alături de Nea Mărin în prima ediție ”Poftiți la muncă”

17 November 2016

Prima ediție a emisiunii 'Poftiți la muncă', programată să înceapă lunea viitoare, pe 21 noiembrie, se anunță a fi una cu peripeții și pentru amfitrionul Nea Mărin, dar și pentru vedetele care îi sunt alături: Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu, Gina Pistol și Margherita de la Clejani.

poftiti-la-munca-2016

Cei patru vor fi împărțiți pe echipe, una coordonată de Nea Mărin și cea de a doua de Liviu Vârciu. Potrivit unui comunicat Antena 1, locul desfășurării acțiunii pentru această ediție, Delta Dunării, face ca totul să fie și mai imprevizibil, dar și mai greu, după cum recunoaște și Nea Mărin: 'Atât de mult ca în Deltă nu cred să mai fi muncit vreodată', spune acesta.

Însă, gândindu-se mai bine, el își amintește cu amuzament că nici aici nu l-au lăsat puterile… paranormale, de această dată exersate pe Cosmin Seleși.

'Am avut o probă concurs în care trebuia să mergem cu bărcile să adunăm stuf. Eu cu echipa mea umplusem barca de papură și, când să plecăm, a apărut și Cosmin.  Și de invidie, cred, a vrut să fure stuful nostru și a început să tragă de el. Când m-am concentrat și i-am zis vreo două de-ale mele, a căzut în apă, și-a pierdut papucii și era să se piardă și pe el', zice Nea Mărin.

[Not a valid template]

Cum s-a terminat proba stufului, cine a fost desemnat câștigătorul și cum s-au descurcat celelalte vedete, veți vedea luni, 21 noiembrie și marți, 22 noiembrie în cele două episoade ale primei ediții 'Poftiți  la muncă', de la ora 20:30, la Antena 1.

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare