; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Seleşi schiază în fiecare weekend

31 January 2013

Cosmin Seleşi îşi încarcă bateriile în fiecare weekend la munte. Dacă în timpul săptămânii, actorul filmează pentru cele două producţii pe care le prezintă la Antena 1, „FamiliaDA' şi „Te cunosc de undeva!', la sfârşit de săptămână, el se refugiază' în munţi împreună cu familia.

Am descoperit un loc absolut demenţial, care e la 30 de kilometri de Petroşani. Este vorba despre pârtiile Transalpina Ski Resort, unde eu cel puţin mă simt ca în Austria. Aici am descoperit o mai veche pasiune şi anume schiatul.

Până să ajung în această staţiune eu nu îmi mai pusesem schiurile în picioare de vreo cinci ani. Îmi place la nebunie locul şi mi se pare mult mai frumos decât în Poiana Braşov.'

Anul acesta, şi soţia sa a învăţat să schieze, iar Cosmin promite că anul viitor va veni rândul şi mezinului familiei, Tudor, să îşi pună schiurile în picioare.

Abia aştept să merg şi în acest weekend şi să mă bucur de priveliştea incredibilă pe care o oferă locul. Sus la 2.000 de metri, dacă e soare, poţi vedea toată valea şi Lacul Vidra. E frumos că nu e atât de aglomerat ca pe Valea Prahovei şi că poţi să te bucuri de linişte.'

Cosmin Seleşi se va întoarce, alături de Alina Puşcaş, pe 16 februarie, la Antena 1, cu un nou sezon al emisiunii Te cunosc de undeva'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare