; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Seleşi nu mai suportă glumele Alinei

10 November 2012

Cosmin Seleşi nu a mai suportat glumele Alinei, care în fiecare galã a transforming show-ului „Te cunosc de undeva!' alege pantofi foarte foarte înalţi şi a descãlţat-o chiar pe platou pe frumoasa prezentatoare. Şi ca şi cum asta nu ar fi fost de-ajuns, şi-a pus el pantofii cu tocuri de 15 cm. A reuşit însã ce şi-a propus: s-a ridicat la înãlţimea Alinei!

Pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva' urcã sâmbãta aceasta, de la 20:30, noi staruri ale tuturor generaţiilor, într-un maraton muzical cum  nu s-a mai vãzut. Geri Halliwell, Caro Emerald, Puya, Tom Jones, Demis Roussos, Andra, Jennifer Lopez şi  Gusttavo Lima îi vor delecta pe telespectatorii Antenei 1, în interpretãrile de senzaţie ale celor 8 concurenţi.

Competiţia devine din ce în ce mai strânsã, iar vinovaţi pentru extazul şi agonia concurenţilor sunt cei juraţi. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp săptămâni bune, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare.

tcdu-2

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare