; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Seleși filmează de trei săptămâni, în Grecia, pentru “Aventură cu 4 stele”

Cosmin Seleși filmează de trei săptămâni, în Grecia, pentru „Aventură cu 4 stele”: „Nu am avut timp să fac nici măcar o baie în mare”

17 July 2017

Cosmin Seleși filmează de zor, de aproape trei săptămâni, în Grecia, pentru „Aventură cu 4 stele', show care va fi difuzat, în curând, la Antena 1. Filmările sunt solicitante, însă Cosmin nu se (prea) plânge. Are doar un singur regret. Că până acum nu a reușit să facă nici măcar o baie în mare.

„Filmările încep în fiecare zi de la maximum 8 și jumătate și se întind până la 10, 11 noaptea. Fiind vorba de un reality, filmăm non-stop, ceea ce e destul de solicitant. În același timp, mă bucur că am descoperit niște locuri minunate și am învățat foarte multe lucruri noi despre Grecia. Am descoperit Grecia autentică, nu cea promovată de firmele de turism. Cât despre timp liber, nu am avut timp să fac nici măcar o baie în mare. Ba da, am intrat o dată pentru că trebuia să filmez un intro', a declarat Seleși.

Despre show-ul pe care îl va prezenta luna viitoare, la Antena 1, prezentatorul spune că „este un show care combină partea de travel cu partea de reality, un show în care telespectatorii vor descoperi o altă față a Greciei – Grecia autentică, oamenii ei și partea nepromovată până acum'.

Cum vor face față vedetele provocărilor acestei veri, vom vedea la Antena 1 în curând.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare