; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Seleși (1)

Cosmin Seleși are noi obiceiuri culinare de când filmează în Grecia, pentru noul show al Antenei 1, „Aventură cu 4 stele”

11 July 2017

Cosmin Seleși, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, în curând, în postura de prezentator al show-ului Aventură cu 4 stele' se află de câteva săptămâni în Grecia, unde filmează pentru această nouă emisiune. Deși nu o dată a mărturisit că nu mănâncă nici pește, și nici fructe de mare, de când se află pe tărâm grecesc, Cosmin a început să-și schimbe și obiceiurile culinare.

Cred că ar fi fost imposibil să nu-mi schimb stilul alimentar. Mai mult, mi-am schimbat chiar și preferințele. Eu nu mănânc pește dar, de când sunt în Grecia, nu trece zi fără shrimp saganaki, creveți cu brânză feta la cuptor sau sea bass. Pe cântar nu m-am urcat, că îmi provoacă palpitații, de ce să mă neliniștesc?!', spune acesta.

Aventura cu 4 stele' este o competiție între vedete care pot avea parte fie de o vacanță de lux, fie de o vacanță în condiții extreme. În fiecare ediție patru vedete se vor confrunta pentru a se bucura de minunățiile pe care le oferă Grecia. În urma unor concursuri zilnice, două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Gina Pistol, Margherita de la Clejani, Speak si Flick – Domnul Rimă sunt primele vedete care au acceptat să plece în această aventură. Mai multe detalii, aici

De asemenea, și nea Mărin va participa în noua emisiune de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare