; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Seleși a fost terorizat de concurentul Nea Mărin la „Aventură cu 4 stele” (1)

FOTO. Cosmin Seleși a fost terorizat de concurentul Nea Mărin la „Aventură cu 4 stele”

24 July 2017

Antena 1 a pregătit pentru această vară o „Aventură cu 4 stele', show filmat integral în Grecia, unde 4 vedete trec prin diverse concursuri pentru a-și petrece vacanța în resorturi de lux. Pentru prima oară de când a apărut pe micul ecran, Nea Mărin va fi prezent în această vară în postura de concurent.

Multe vedete s-au simțit răzbunate la aflarea veștii, doar că lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Primul care își dorea să savureze momentele de muncă ale lui Nea Mărin era chiar Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului.

Pentru că planurile de acasă nu se potrivesc cu socoteala din târg, Cosmin s-a văzut nevoit să îndure și în Grecia chinul Nea Mărin. A trebuit să îi facă masaj, să îl dea cu ulei, să aibă grijă de el de dimineața până seara. Care au fost metodele prin care s-a lăsat convins, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi în această vară.

 Vezi galeria foto >

„Aventură cu 4 stele' este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri' ('The Rich And The Pauper'),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate.

Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare