Homepage  / Vedete româneşti

Cosmin Cernat, ultimele impresii despre finala emisiunii „Insula de 1 milion”. Prezentatorul a stat patru luni în Republica Dominicană

Cosmin Cernat, ultimele impresii despre finala emisiunii „Insula de 1 milion”. Prezentatorul a stat patru luni în Republica Dominicană
14

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Insula de 1 milion” de la Kanal D se apropie cu pași repezi de finală, iar prezentatorul Cosmin Cernat a oferit un interviu în care a vorbit despre emoțiile competiției. Iată ce a declarat prezentatorul!

Cosmin, impresii înainte de marea finală a emisiunii „Insula de 1 milion”

Cosmin Cernat a oferit declarații exclusive pentru Libertatea înainte de finala „Insula de 1 milion”, care va avea loc sâmbătă pe Kanal D. Prezentatorul a lăudat concurenții care au avut curajul să participe la această competiție și așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va fi câștigătorul.

50 de concurenți au participat la „Insula de 1 milion”, dar doar unul va fi desemnat câștigător sâmbătă, 15 iunie. Înainte de finală, prezentatorul Cosmin Cernat ne-a împărtășit ce înseamnă această emisiune pentru el. De asemenea, a vorbit despre concurenții care au renunțat la confortul de acasă și au trăit în condiții extreme.

Timp de aproximativ patru luni, Cosmin Cernat a locuit în Republica Dominicană, locul în care au avut loc filmările pentru emisiune. Prezentatorul recunoaște că experiența a fost una plăcută pentru el, însă nu se poate spune același lucru și despre concurenți. Ei au fost nevoiți să-și depășească limitele și s-au confruntat cu tot felul de obstacole.

Cosmin Cernat_Kanal D_Insula de 1 milionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„M-am simțit în toată această perioada ca și cum m-am întors într-un fel acasă. Nouă ne place foarte mult acolo, ai nevoie de timp că să descoperi un oraș, o comunitate sau o țară. Ne simțim în elementul nostru în Republica Dominicană și ne-am întoarce cu drag, oricând, acolo”, a declarat prezentatorul.

Întrebat despre emoțiile finalei concursului, Cosmin Cernat a declarat că nu el este cel care are de suportat o presiune imensă, ci concurenții care se luptă pentru marele premiu pus la bătaie.

„Presiunea nu este pe mine, ci pe concurenți, pe cei care au ajuns în marea finală. Sigur că emoții există și pentru mine, cum e și normal, însă, repet, presiunea nu e la mine, ci la concurenți. Miza e uriașă, 1 milion de lei, și rămâne de văzut cum vor face față mai departe. Oricum, din punctul meu de vedere, oricare dintre ei merită să câștige, au trecut prin atâtea încercări, atâtea probe complexe, și au dovedit că sunt foarte buni”, a declarat prezentatorul, în cadrul unui interviu acordat pentru Libertatea.

Cine sunt cei șase finaliști ai emisiunii

Cei șase finaliști sunt Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu, care au reușit să înfrunte condițiile dificile și să își construiască cele mai bune strategii pentru a ajunge până aici. Argentina este singura femeie finalistă, reușind să ajungă în Marea Finală cu o singură brățară, o performanță remarcabilă.

Finală Mare va avea loc sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D, iar cei șase concurenți vor lupta pentru a-și asigura un loc în ultima etapă, unde doar unul va însoți pe Szilard în bătălia finală pentru a-și transforma partea din milionul de pe insulă în bani cash.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 21:00, Marea Finală a celui mai intens experiment social televizat, „Insula de 1 milion”, doar pe Kanal D!

Sursă foto: Kanal D

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton