Homepage  / Televiziune

Cosmin Cernat revine pe micile ecrane. Cu ce post TV a bătut palma

Cosmin Cernat revine pe micile ecrane. Cu ce post TV a bătut palma

de Andra Stana,

Cosmin Cernat revine în televiziune. Acesta este cunoscut, în special, pentru că a prezentat emisiunea „Exatlon”, de la Kanal D. De o vreme, Cernat s-a mutat la radio, job despre care spunea că îl face foarte fericit. Acum, după o pauză de ani de zile, Cosmin Cernat revine pe micile ecrane. Iată pe ce post va apărea.

Cosmin Cernat revine la TV: va prezenta un talk-show

Cosmin Cernat, în vârstă de 47 de ani, și-a încercat norocul în Canada, unde a plecat alături de soția sa, în urmă cu câțiva ani. După experiența „Exatlon”, show al cărui prezentator a fost în urmă cu doi ani, el a hotărât însă să rămână definitiv în România.

Prezentatorul recunoaștea, acum câteva luni, că este fericit la radio, dar ar putea reveni oricând la TV. „Nu spun că nu mă voi întoarce pe TV, mă voi întoarce, nu am o problemă, dacă va fi un proiect, de exemplu, de genul Exatlon, un proiect care mie mi-a plăcut foarte tare. La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele”, declara Cosmin Cernat.

Iată că anul 2023 aduce o schimbare majoră în viața prezentatorului. Din aprilie, acesta va prezenta un talk-show, emisiunea fiind simultan pe radio și la TV, la noul post Kanal D2.

Mai precis, o noutate pentru telespectori, odată cu lansarea Kanal D2, este cuprinderea în grila postului a emisiunii „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat. Editii noi ale producţiei de pe Radio Impuls vor fi difuzate simultan pe undele radio şi pe TV, la Kanal D2.

„Invitatul de 12” va fi difuzat de Kanal D2 în fiecare duminică, de la 12:00. Emisiunea este un talk show relaxat, cu invitaţi care îşi spun poveştile de viaţă şi carieră, o discuţie ce poartă amprenta inconfundabilă a realizatorului şi prezentatorului ei, Cosmin Cernat.

Ce aduce nou postul Kanal D2

Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media International, se pregăteşte să emită începând din 2 aprilie, de la ora 19.00, odată cu ediţia specială „Bravo, ai stil!”, ce dă startul noului sezon al show-ului. Imediat după „Bravo, ai stil”, Radu Andrei Tudor va veni în faţa românilor cu prima ediţie „NEWSTIME”.

La Kanal D2 vor putea fi urmărite mai multe seriale interesante, nu numai turcești. De exemplu, primul episod din „Familia Borgia” va fi difuzat chiar în ziua lansării Kanal D2.

Noi sezoane “În oglindă”, “Duet cu Alexandra” şi “Detectorul de minciuni” se vor vedea, de asemenea, la Kanal D2. Totodată, serialul „Moldovenii”, precum şi o selecţie cu cele mai bune momente ale serialului „Vacanța mare vor face parte din grila noului post TV.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton