Homepage  / Vedete româneşti

Cosmin Cernat a trecut prin momente dificile în „exilul” din Canada. A luat viața de la zero: „Am plâns în brațele unor români”

Cosmin Cernat a trecut prin momente dificile în „exilul” din Canada. A luat viața de la zero: „Am plâns în brațele unor români”
12

de Cristina Țapu,

Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii Insula de 1 milion, are o carieră impresionantă în domeniul televiziunii, însă viața sa un a fost lipsită de provocări. Prezentatorul a fost nevoit să pornească totul de la zero, într-o țară străină și s-a confruntat cu multe situații limită, după cum el însuși a mărturisit.

Cosmin Cernat a trecut prin momente dificile în Canada

Cu multă sinceritate, Cosmin a împărtășit experiența sa de adaptare în Canada, unde și-a început viața de la zero în 2017, alături de familia sa. El a relatat provocările pe care le-a întâmpinat și cum a reușit să-și redefinească parcursul. În acest proces dificil, a beneficiat de susținerea celor aflați în situații similare.

A fost o experiență, poate perioada de care sunt cel mai mândru din viața mea. Să te duci (….) având o sumendenie de avantaje în țara ta,  să o iei de la zero cu familia ta, la capătul lumii, e greu … Acolo ești în exil. Așa m-am simțit. Acolo plângi după o eugenie. Am plâns în brațele unor români din comunitatea din Canada”, povestește Cosmin Cernat despre anii în care a locuit departe de România, în cadrul emisiunii „În oglindă”.

Cosmin Cernat a povestit cum a fost nevoit să învețe să zugrăvească sau să pună faianță pentru a avea posibilitatea de obține banii necesari familiei sale. Din fericire, oamenii pe care i-a întâlnit l-au ajutat să depășească locul cultural și i-au fost alături în această tranziție atât de dificilă.

„Am învățat toate substanțele de curățenie, m-au învățat românii lucruri de construcție, de renovare. A fost o experiență extraordinară… M-au învățat cum se zugrăvește bine, cum se vopsește, cum se pun faianța, parchetul, linoleumul pe balcon”, a povestit Cosmin Cernat.

Cine este soția lui Cosmin Cernat

Cosmin Cernat se bucură de o familie frumoasă. Atunci când a făcut cunoștință cu cea care avea să-i devină soție, ambii erau părinți divorțați.

Cine îl însoțește pe Cosmin Cernat în Republica Dominicană  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Din căsnicia anterioară cu atleta Monica Iagăr, Cosmin Cernat are două fiice, Ayana în vârstă de 21 de ani și Maya, în vârstă de 15 ani. Pe de altă parte, Mădălina Moroșanu are un fiu dintr-un mariaj anterior, pe Matei, în vârstă de 19 ani.

Întâlnirea dintre Cosmin Cernat și Mădălina Moroșanu a avut loc în perioada în care colaborau la postul de televiziune Kanal D. De atunci, au trecut mai bine de 13 ani, iar povestea lor de dragoste continuă să se desfășoare armonios.

Sursă foto: Instagram Cosmin Cernat – Kanal D

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton