; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Cernat, prezentator EXATLON (4)

Cosmin Cernat a ținut un discurs emoţionant în faţa concurenţilor de la “Exatlon”

15 February 2018

În România, mare parte din performanţă s-a născut cu oameni care s-au aflat la începuturi, în sărăcie'

Exatlon' a devenit rapid un adevărat fenomen în România, competiția fiind urmărită de milioane de români, în fiecare zi a difuzării. Concurenții celor două tabere, Faimoșii și Războinicii, au evoluat treptat și, pentru tineri, aceștia reprezintă adevărate modele de urmat. Exatlon' înseamnă trăire, emoție, bucurie, durere, forță, dar în același timp este și o lecție de viață pentru tineri. Dorința și dragostea pentru sport este mai presus de toate, iar performanță cere sacrificii enorme.

În ediția de marți seară, Cosmin Cernat, unul dintre prezentatorii reality-ului Exatlon', a punctat performanțele sportivilor de la Exatlon'. Acesta a afirmat că una dintre principalele motivații ale celor care au făcut performanță în sport au constituit-o lipsurile materiale.

În România, mare parte din performanță s-a născut cu oameni care s-au aflat la începuturi, în sărăcie, și mulți dintre voi ați fost așa. Nu au avut nici ce pune pe masă și au ajuns sus. Din punctul meu de vedere, voi, fete și băieți, sunteți un exemplu pentru tinerii noștri și cred că ăsta este unul dintre mesajele cele mai importante pe care le transmite. În afara faptului că e  un show autentic, că munciți zi de zi și că vă puneți viețile pe tavă. În numele românilor care ne urmăresc, eu vă mulțumesc și mă plec în fața voastră', a spus acesta, aplaudându-i pe concurenți.

 Vezi galeria foto >

Citatul celebru pe care l-a rostit Cosmin Cernat concurenților de la Exatlon' i-a emoționat teribil

În discursul său emoționant, Cosmin Cernat a rememorat și cazul regretatei atlete Maria Cioncan, medaliată la Jocurile Olimpice, celebrul citat rostit de aceasta la finalul cursei din 2004 rămânând întipărite în inimile și în memoria românilor.

Din punctul meu de vedere, ceea ce faceți voi aici este extraordinar. La fel ca și voi, încerc să le transmit celor de acasă același lucru. Îmi amintesc o declarație a unei atlete care nu mai este printre noi, Maria Cioncan. A câștigat medalia de bronz în cursa de 1500 de metri, la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004. O fată simplă care s-a prăbușit pe pistă și a spus , a povestit acesta.

Exatlon' a adus sportul de performanță la un nou nivel, a intrat în inimile oamenilor și prin intermediul acestui iubit reality show, românii au redescoperit bucuria jocurilor sportive și a fair play-ului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare