; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Coşmarul lui Dan Bittman – 30 de ani de Dănutz SRL

13 November 2011

Dănutz SRL intră duminică în cel de-al optulea an de emisie. Cum va arata Dan Bittman însă peste 30 de ani? Duminică, telespectatorii  vor face o călătorie în viitor, când Dănutz SRL va fi pe postul naţional, în aceeaşi formulă. Nu, nu vor fi atinşi de fiorul tinereţii şi al vieţii veşnice, ci vom vedea cum arată bătrâni, după atâţia ani la datorie.

Începutul emisiunii sva urprinde un coşmar al moderatorului, care se regăseşte, chiar şi după zeci de ani, tot în platoul Dănutz SRL, alături de colegii săi, năpădiţi la rândul lor de vârsta a treia şi de problemele de sănătate specifice acestei perioade.

Reumatic, Bittman îşi va face intrarea în platou ajutat de bastoane şi de hostessele deja trecute de a doua tinereţe.

Coşmarul bătrâneţii şi al neputinţei se termină când „Spiritul Televiziunii' îşi face apariţia în emisiune, iar lucrurile reintră pe făgaşul normal, prezentul reclamându-şi drepturile.

Prezenţa acestui „duh' atotcunoscător într-ale transmisiunilor tv şi audienţelor revine în mod constant, atenţionându-l pe Bittman în mod repetat asupra momentelor mai puţin ortodoxe' din toţi cei aceşti 7 ani de emisie. Astfel, în pofida dorinţei de a se bucura de intrarea în cel de-al optulea an de Dănutz SRL, moderatorului i se vor readuce în vizor scene în care a chinuit, ironizat, chiar torturat invitaţii.

Dănutz SRL va intra în cel de-al optulea an de emisiune alături de invitaţi de vază: Stela Popescu, Maria Ciobanu, Jean Paler, Laura Lavric şi Anna Lesko. Pe lângă aceştia, Antonio Passarelli va avea parte de un oaspete cu greutate'. Cristian Popescu Piedone îşi va etala abilităţile într-ale gătitului, asumându-şi statutul de „ajutor de bucătar'  pentru emisiunea lui Bittman din această duminică.

danutz-srl-la-30-de-ani-1

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare