; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

12122681_1661767054093632_7570312569821629274_n

Coronavirusul a reactivat scandalul dintre Erkan Petekkaya și Nurgül Yeşilçay

31 March 2020

Actorul turc Erkan Petekkaya (50 de ani) se găsește în mijlocul unei controverse în țara natală după ce a lansat un cântec pe tema pandemiei de coronavirus (fanii serialelor turcești știu că numeroase vedete – de la Erkan Petekkaya la Özcan Deniz sau Berguzar Korel – cântă). 

 

De fapt, problema nu e că Erkan a compus cântecul, ci că l-a interpretat pe platourile de filmare ale celui mai nou proiect tv al său, serialul „Gel Dese Așk', înconjurat fiind de o mulțime de oameni pe care îi dirijează – totul se vede în filmulețul pe care Petekkaya l-a urcat pe contul personal de Instagram.

 


 

Comportamentul lui Petekkaya a fost criticat pentru ignorarea pericolului pus de Covid-19, iar cea mai aprigă în declarații a fost Nurgül Yeşilçay (44 de ani). Cei doi au lucrat împreună la serialul „Furtună pe Bosfor' (2014 – 2017), difuzat la noi de Kanal D, producție vândută în zeci de țări, de mare succes, care însă s-a sfârșit cu scandal din cauză că, în culise, Petekkaya și Yeşilçay nu se suportau. Atunci, el a acuzat-o pe ea că prea îi place să se pupe, ea l-a făcut pe el un bețiv bădăran. Ba chiar au ajuns la tribunal, până să se liniștească lucrurile.

Despre filmulețul lui Petekkaya de pe Instagram, Nurgül Yeşilçay a avut o părere tranșantă, scrie presa turcă:

„Drogurile sunt periculoase. Alcoolul e periculos. Stupiditatea e periculoasă. Să-l consideri un bărbat e și mai periculos, v-am spus eu', a zis Nurgül Yeşilçay.

 

Ulterior, în fața criticilor, actorul s-a apărat:

„Oamenii stau acasă și vor să se uite la ceva. Credeți că toată lumea are Netflix? Noi vom munci până când va fi anunțată o carantină totală. Și puteți să-i întrebați pe cei din echipă. Nimeni nu-I obligă să muncească, ei vor să muncească', a explicat Petekkaya.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare