; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taxi & Cornelia Tihon

Cornelia Tihon este invitată în spectacolul „Taxi – 15 ani”

26 February 2014

Taxi & Cornelia TihonDe ceva vreme trupa Taxi s-a mutat în sala de repetiții, unde se pregătește pentru spectacolul „Taxi – 15 ani', ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. La actuala reședință, membrii trupei primesc și vizite. Unul dintre oaspeții pe care i-a avut în această săptămână este Cornelia Tihon.

Venită din Basarabia la vârsta de 10 ani, Cornelia Tihon este masterandă (cu nota maximă) a Conservatorului din București. La 25 de ani interpretează genuri muzicale diverse (clasic, rock, folclor, jazz) la 25 de instrumente aerofone (de la fluier, la tulnic sau bucium).

Cornelia Tihon este invitată în spectacolul „Taxi – 15 ani'. Iată ce spune ea despre această colaborare:

„An după an, trupa Taxi m-a făcut să fredonez refrene noi, mereu interesante, mereu frumoase… Sunt onorată și fericită să fiu alături de Taxi pe scena Sălii Palatului. Trebuie să fiți împreună cu noi pe 17 martie!'

http://www.youtube.com/watch?v=1hBQrQrkHQs

Așadar, trupa Taxi vă invită la spectacolul aniversar. Oaspeții anunțați până în acest moment sunt Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante, Corul Madrigal, Cornelia Tihon și Grupul de Copii „Do Re Mi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare