Homepage  / Vedete româneşti

Cornelia Rednic, între noua emisiune TV și scenă. „În viaţă, este bine să fii autentic”. EXCLUSIV

Cornelia Rednic, între noua emisiune TV și scenă. „În viaţă, este bine să fii autentic”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Obișnuită cu scena și cu lumina reflectoarelor, Cornelia Rednic a demonstrat că se simte în studioul de televiziune la fel de bine ca acasă. Tocmai de aceea, artista de muzică populară a acceptat oferta celor de la Metropola TV și prezintă acum emisiunea „Cu inima deschisă”.

De câteva săptămâni încoace, Cornelia Rednic prezintă emisiunea „Cu inima deschisă”, în fiecare duminică de la ora 14.00, la Metropola TV. Cum face față noii provocări? Și ce planuri are de Paște Cornelia Rednic? Aflăm din cele ce urmează…

Din nou, pe micul ecran în calitate de prezentatoare… ce te-a determinat să accepți oferta celor de la Metropola TV?

Televiziunea este magică! Magia asta m-a adus aici, la Metropolă! Apoi, faptul că este o televiziune curată, că oamenii de aici vor să facă lucruri frumoase şi serioase, şi că sunt 100% implicaţi, m-a determinat să îmi doresc să fiu alături de ei! Da, este magic!

Și care sunt provocările pentru tine, de data aceasta? Mai ai emoții?

Provocările pentru mine sunt ca aerul! Am nevoie de ele, pentru că doar aşa simt că evoluez, că cresc. Le ador! Iar despre emoţii… dacă nu ai emoţii, nu poţi să spui că simţi cu adevărat oamenii, scena, platoul TV! Emoţiile sunt minunate! Şi dacă le treci prin inima, atunci e clar că le gestionezi bine!

Plecând de la titlul emisiunii pe care o prezinți, până în ce punct poți tu să te dezvălui publicului?

⁠Interesantă întrebare… până în ce punct poţi să te dezvălui publicului… în viaţă, este bine să fii autentic. Să te arăţi aşa cum eşti! Nimeni nu vrea pe ecran păpuşi fără emoţie, fără trăire! Publicul ne vrea autentici. Iar eu aşa sunt! Sunt un om cu inimă deschisă, sunt un om care crede în bunătate! Eu cred că şi într-un om pe care îl catalogam ca „om rău” există o sămânţă de bun, de bine. Asta caut eu la fiecare! Acea licărire de lumină! Şi ce crezi, mereu o găsesc!

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit din postura de prezentatoare? Critici? Au existat?

⁠Cel mai frumos compliment… mi se umple inima de drag când văd că după o zi de filmare, invitaţii mei sunt fericiţi, îmi spun că s-au simţit foarte bine, că îşi doresc să mai vină la noi, au bucurie în privire… asta înseamnă mult! Foarte mult! Mai e nevoie de alt compliment? Eu zic că nu! Deocamdată nu am primit critici. Suntem la început, sigur vor fi şi critici… dar, eu apreciez o critică corectă. Dacă voi fi criticată, am să ţin cont. Atâta vreme cât nu simt aer de răutate.

Cum reușești să te împarți între filmări și concerte?

Deocamdată, mă descurc cu timpul. La vară va fi puţin mai greu, dar nimic nu este imposibil. Mă descurc cu toate! Iubesc ceea ce fac, aşa că nimic nu e greu!

cornelia-rednic-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce faci dincolo de proiectele tale? Ce te relaxează cel mai mult?

Dincolo de proiecte… proiectele îmi umplu tot timpul. Dincolo… sunt câteva ore de odihnă. Asta presupune să ajung acasă la Maramureș la părinţii mei, sau pe malul mării.

După mai bine de 32 de ani de căsnicie, ce te mai surprinde la soțul tău (n.r. Lupu Rednic)?

⁠După atâţia ani de căsnicie nu ne gândim să ne surprindem. Ne dorim doar să fim sănătoşi, să facem cât mai multe lucruri frumoase, şi să ne putem bucura de anii frumoşi pe care îi trăim.

cornelia-si-lupu-rednic-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 12

Pregătiri pentru Paște

Ce veți face de Paște? Unde veți petrece?

În noaptea de Înviere vom fi la Sighetu Marmaţiei, aşa cum am făcut de când mă ştiu! Niciodată nu am lipsit. Apoi vom sta la masă cu părinţii mei, după care intram direct în muncă. Vom cânta la Neamţ, la Pensiunea Eden, iar a doua zi de Paşti ne reîntoarcem la Sighet unde vom participa la un mare festival organizat cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Vei găti anul acesta? Dacă da, care sunt preparatele care îți ies cel mai bine?

De Sărbătorile mari de peste an, gătim strict tradiţional! De Paşti: miel umplut cu drob, ouă roşii (vopsite cu coji de ceapă şi frunze), şuncă păstrată din porcul tăiat la Crăciun, pască, cârnaţi, sos de hrean, şi dulciuri făcute de mine şi de mama mea! Fără nici o modestie… toate preparatele ne ies foarte bune!

Foto: Instagram

⁠Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton