Homepage  / Vedete româneşti

Cornelia Rednic va avea propria emisiune la TV. Cu ce post a semnat artista de muzică populară și când începe „Cu inima deschisă”

Cornelia Rednic va avea propria emisiune la TV. Cu ce post a semnat artista de muzică populară și când începe „Cu inima deschisă”
9

de Cristina Țapu,

Cornelia Rednic va prezenta propria emisiune la TV. Îndrăgita interpretă de muzică populară le-a dat vestea fanilor. „Acum s-a ivit ocazia”, a declarat artista, pe care o vom vedea curând pe micile ecrane în rol de moderatoare. Ce știm despre noul ei proiect.

Cornelia Rednic va avea propria emisiune la Metropola TV

Cornelia Rednic, îndrăgită artistă de muzică populară, își extinde activitatea și în domeniul televiziunii! A intrat în familia Metropola TV, în postura de prezentator al emisiunii „Cu inima deschisă”.

Programul se difuzează în fiecare duminică, de la ora 14:00, și este un spațiu audiovizual dedicat artiștilor care vor să aducă un strop de bucurie și voie bună telespectatorilor, în cea mai sfântă zi din săptămână.

„Emisiunea mea se numește «Cu inima deschisă», este o emisiune care mă reprezintă, titlul mă reprezintă pentru că eu sunt un om cu inima deschisă, sunt un om care iubește oamenii, sunt poate puțin atipică pentru lumea de astăzi, dar am norocul și mi-a scos Dumnezeu în cale oameni buni, oameni cu care eu îmi permit să fiu așa. În general, în viața asta, trebuie să fii mereu în gardă, trebuie să fii atent, trebuie să te aștepți că, la un moment dat, cineva, pe la spate, poate să-ți facă un rău. Eu sunt norocoasă din acest punct de vedere și probabil și felul meu de a fi mă ajută să atrag oameni buni alături de mine. Sunt extraordinar de norocoasă și extraordinar de recunoscătoare”, a povestit Cornelia Rednic.

cornelia-rednic-1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Emisiunea „Cu inima deschisă” urmează modelul programelor difuzate pe Metropola TV, fiind concepută pentru a oferi publicului informații de cea mai înaltă calitate, un sentiment plăcut și oportunitatea de a petrece timp de calitate alături de familie.

„Acest proiect a început cu draga și buna mea prietenă Roberta Dumitriu. Noi ne cunoaștem de foarte mulți ani și mereu am fost prietene. Nu ne-am gândit vreodată că o să și ajungem să lucrăm împreună, dar iată că acum s-a ivit ocazia, iar acest lucru mă bucură foarte mult. Metropola TV este o televiziune foarte nouă, noi acum ne facem loc în preferințele telespectatorilor, însă mă bucură că în grila acestei televiziune găsesc doar emisiuni curate, emisiuni frumoase și îmi era dor de acest lucru, recunosc.”, a concluzionat artista.

Cornelia și Lupu Rednic formează un cuplu de peste trei decenii

Cornelia și Lupu Rednic formează un cuplu care a reușit să depășească toate obstacolele. Cei doi sunt împreună, la bine și la greu, de mai bine de trei decenii. Când au spus DA la altar, Cornelia avea doar 17 ani, iar soțul ei, Lupu, avea 23 de ani.

Deși au început de jos și au întâmpinat provocări pe parcursul relației lor, timpul a demonstrat că au reușit să construiască o carieră de succes și să-și mențină o căsnicie solidă, demnă de admirația celor din jur.

Sursă foto:

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton