Homepage  / Vedete româneşti

Cornel de la Insula iubirii 2024, reacție dură la adresa lui Speak și a lui Florin Ristei. „Li se oferă totul pe tavă și își bat joc de material” 

Cornel de la Insula iubirii 2024, reacție dură la adresa lui Speak și a lui Florin Ristei. „Li se oferă totul pe tavă și își bat joc de material” 
17

de Roxana Mirea,

Cornel Luchian de la „Insula Iubirii” 2024 a avut o reacție dură la adresa lui Speak și a lui Florin Ristei. Iubitului Iustinei nu i-au convenit deloc comentariile pe care Speak și Florin le-au făcut despre el la „FIERTZI PE INSULĂ”, un podcast în care cei doi discută despre ce se întâmplă la „Insula iubirii”, de la Antena 1.  

Cornel de la Insula iubirii 2024, supărat pe Speak și pe Florin Ristei 

Speak și Florin Ristei realizează pe YouTube podcastul „FIERTZI PE INSULĂ”, un podcast în care comentează fiecare episod de la „Insula iubirii”. Podcastul se bucură de un real succes, iar cei doi cântăreți nu ezită să spună ceea ce gândesc cu adevărat despre ispite și cupluri. Unul dintre cei care s-au simțit lezați de comentariile lor a fost Cornel. Acesta a fost deranjat să vadă cum Speak și Florin Ristei comentează și râd pe seama a ceea ce a făcut el la „Insula iubirii”.  

Ei o iau: Bă, n-am nimic personal cu ăla. N-ai nimic personal cu niciunul, dar râzi de toți și iei la mișto pe toată lumea. Eu cred că să comentezi ceva nu înseamnă decât să iei la mișto și să râzi de cineva. Să comentezi ceva înseamnă să spui lucruri frumoase despre cineva și cumva, nu să râzi, să iei la mișto și tu să nu faci nimic. Ei, ca coprezentatori ce sunt ei acolo, nu fac nimic, nu aduc nimic în emisiunea aia. Li se oferă totul pe tavă și, practic, își bat joc de material și de toate lucrurile. Simplu, asta e părerea mea despre ei. Mi-aș dori să văd că fac ceva. Nu ceea ce li se oferă. Pentru că li se oferă mult și nu fac nimic. Simplu!”, a spus Cornel de la „Insula Iubirii” 2024 în mediul online, potrivit libertatea.ro.  

Cornel de la Insula iubirii 2024, supărat pe Speak și pe Florin Ristei  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Iustina s-a dezlănțuit la Insula iubirii – 6 august 2024 

Ei bine, după ce i-a trimis inelul lui Cornel și s-a despărțit de el în mod oficialIustina s-a dezlănțuit într-un mare fel. Fata a cântat și a dansat pe rând cu toți băieții și nu a mai ținut cont că este filmată. În plus, Iustina a avut o serie de accidente vestimentare, iar ispitele și colegele ei au văzut-o în toată splendoarea.

„În momentele în care se distează, ea cam uită de tot. Uită de tot și se descarcă și nu prea mai ține cont de foarte multe lucruri”, a spus ispita Teo. 

Corny Horny, uită-te bine! Cornele, uite ce ai pierdut! În viața ta așa prințesă nu mai găsești, băiatul meu. Cornele, doar la televiozor mai vezi asta. Rămai iubirea vieții mele, dar nu o să mai fim împreună niciodată”, i-a tot transmis Iustina la cameră lui Cornel, în timp ce dansa lasciv. 

Iustina s-a dezlănțuit la Insula iubirii – 6 august 2024  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Când a văzut că întrece măsura, Cristina a mers și a luat-o pe Iustina din mijlocul petrecerii.  

Hai, să mergem la somn. (…) Am îmbrăcat-o în pijamale și am ținut-o la mine în pat în seara respectivă. Când scapă situația de sub control și când un om este aflat la durere, nu se mai stăpânește pe cât ar trebui. A exagerat puțin în ideea că strică imaginea, văzând-o cei de acasă, dar ea nu a făcut nimic greșit. A încercat să se distreze și să se detașeze de problemele ei”, a spus Cristina.  

E prea mult. A depășit o limită. A venit Cristina, a luat-o și a dus-o la somn pentru că se ducea spre penibil și toată lumea a văzut chestia asta. Cumva, era prea mult și doream să nu se facă de râs și s-o ia de acolo și s-o ducă la culcare”, a spus și Maria.

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton