; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cornel Ilie (VUNK) a spus “Te iubesc” pe 4 pagini de ziar

19 April 2013

Ca să se impace cu iubita, Cornel Ilie a creat un ziar care respecta formatul unei publicaţii cu toate rubricile sale – de la politică până la sport, de la meteo până la social, inclusiv caseta redacţională – doar că toate informaţiile au fost adaptate cu poveşti din relaţia lor.

Se numea Şansa şi l-am livrat pur şi simplu ca pe un ziar. Era color chiar. M-am chinuit să fac ziarul ăsta pentru că la tipografie în Casa Presei nu înţelegeau de ce fac eu asta şi cum fac asta? Şi cum să pună ei pozele alea şi să scoată doar 30 de ediţii când ei scoteau acolo milioane de exemplare.

Era cumva ultima fisă pe care puteam să o mai bag pentru că până atunci încercasem toate căile şi orice alte cuvinte nu mai aveam pe care să le pronunţ şi atunci le-am folosit doar pe cele scrise. Probabil că orice presă a avut efect întârziat.

Pe moment a fost reacţia aia de Îl arunc acum, nici nu mă interesează', dar simţeam foarte clar cum gura spune ceva şi ochii spun altceva', spune Cornel Ilie.

Liderul trupei VUNK a povestit această întâmplare care s-a petrecut în urmă cu 7 ani ca urmare a unui concurs cu întrebări postate pe pagina de facebook a trupei. A fost aleasă o singură întrebare dintre cele postate şi ea a făcut referire la mesajul pe care trupa l-a anunţat în deschiderea noului lor single Doi somnambuli': arată că iubeşti fără să spui niciun cuvânt. Întrebarea aleasă a fost tu cum spui te iubesc, cu sau fără cuvinte?'

Cornel Ilie şi-a încheiat povestea mărturisind că, de fapt, spune te iubesc' când nu se aşteaptă partenera sa, pentru că dacă o spui când se aşteaptă, mi se pare că e un act forţat'.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WbzGHudK7E4
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare