; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cornel Ilie şi-a serbat ziua de naştere cu un nou single

26 May 2010

Cornel IlieVocalistul trupei Vunk, Cornel Ilie, a împlinit pe 25 mai 34 de ani, moment numai bun de maract prin lansarea unui nou single, intitulat Artificii pe tavan' .

Cu această ocazie, el a prezentat publicului, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani', şi un nou concept de petrecere pe care îl va aborda de acum înainte, Partyficii, ce le va avea ca amfitrioane pe fotomodelele Natalia Mateuţ şi Gina Maican.

Partyficii este propunerea noastră de petreceri care să aibă loc în casă, între patru pereţi. Nu chemăm lumea în cluburi, ci îi punem să stea acasă să se distreze. Nouă ne este dor de petrecerile care se ţineau în apartamentele noastre, la prieteni sau la prietenii prietenilor, în dormitoare şi sufragerii. Plus că, în perioada asta, este şi mai ieftin să te distrezi aşa. Artificii pe tavan' este Party-tura perfectă pentru cei care ştiu să facă o petrecere în orice loc, chiar şi acasă. Nu întâmplator am ales să facem lansarea de ziua mea, în felul ăsta voi petrece şi eu', a spus Cornel.

La piesa Artificii pe tavan', cei de la Vunk vor filma în curând şi un videoclip, iar protagonista va fi Gina Maican.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare