; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cornel ilie

Cornel Ilie, primele declarații publice după divorț: „Nu e ușor”

11 March 2021

Solistul trupei „Vunk' a fost invitatul din această săptămână în emisiunea „La Măruță', difuzată de Pro TV. Aflat pentru prima oară la TV de când și-a anunțat divorțul, Cornel Ilie a făcut primele declarații legate de acest subiect. 

Cornel Ilie a anunțat în urmă cu 7 luni divorțul de Eliza, cea care i-a fost soție și i-a dăruit doi copii.  

„Divorţul s-a terminat din momentul în care l-am anunţat. Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot să rămână mici sechele, mici regrete, să înţelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu e uşor să treci printr-un divorţ. Terapia este muzica mea. Mă mir şi eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă e o cale firească. Au trecut vreo şapte luni după divorţ şi suntem în continuare prieteni. Mă interesează prea puţin ce cred alţii. Au fost multe greşeli, nu e ceva cu care să mă mândresc. Dar viaţa vine cu surprize. Familiile noastre sunt un punct sensibil. Nu este un moment plăcut pentru nimeni. Mesajul e: de mâine o să-mi treacă!', a declarat Cornel Ilie, în emisiunea „La Măruţă'.

Chiar dacă tabloidele au scris că acesta și-ar fi refăcut deja viața alături de altă femeie, Cornel a dorit să clarifice aceste zvonuri și să spună că nu și-a refăcut viața sentimentală. Cu toate acestea nu exclude o posibilă căsătorie în viitor:

Nu e un scop în viaţa mea acum. Am reuşit să renasc în anul ăsta. A trebuit să iau viaţa de la capăt. Nu mi-am refăcut viaţa sentimentală. Nu este vorba despre o relaţie în viaţa mea acum. Eu îmi refac viaţa din punct de vedere emoţional, dar nu şi sentimental. Nu e acelaşi lucru. Cine nu caută, găseşte. Dacă o să simt să mă căsătoresc din nou, o să o fac din nou. Îmi trăiesc viaţa foarte relaxat din punct de vedere al instinctului, trăiesc momentul', a mai spus solistul.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare