; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_4920

Cornel Ilie experimentează una dintre cele mai mari provocări: „MAMMA MIA! mă învață să dansez!”

24 April 2018

Cornel Ilie, care îl va interpreta, alături de Aurelian Temișan și Ciprian Teodorescu pe Sam, în musicalul „MAMMA MIA!' se pregătește intens la repetiții să devină unul dintre posibilii tați ai Sophiei. După cum spune chiar el, acest proiect îi aduce foarte multe premiere.

 

Aproape totul este nou pentru mine, cu ocazia acestui proiect, mai ales faptul că trebuie să aduni la un loc bucuria de a cânta, emoția de a juca, energia de a dansa și, toate astea, ca fiind altcineva decât sunt eu. Aici nu sunt Cornel Ilie, sunt Sam Carmichael, unul dintre cei trei posibili tați ai Sophiei. Lucrul cu o echipă foarte generoasă și cu mare poftă de a face față provocării de a pune în scenă cea mai mare producție a unui musical în România este foarte revigorant, foarte motivant pentru tot ce urmează', declară Cornel încântat.

 

Solistul trupei VUNK mărturisește că, dintre toate aspectele care țin de sincronizarea pe muzică, pe dans, pe replici, cel mai tare îl solicită dansul. „Eu, până acum, nu am dansat decât la balurile din liceu și doar blues-uri:) Așa că aceasta este cea mai mare lecție pentru mine. Este o premieră care așteptam să mi se întâmple odată și odată, iar acum este contextul cel mai potrivit dintre toate ocaziile pe care le-am avut până acum. „MAMMA MIA!' mă învață să dansez 🙂', spune artistul. După atâtea repetiții a început chiar să îi placă să danseze și se surprinde gândindu-se la pași și la coregrafie și în alte locuri decât la sală.

„MAMMA MIA!' va avea premiera pe 24 mai la Sala Palatului, iar biletele sunt disponibile pe mammamiathemusical.ro și pe iabilet.ro.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare